Aalscholver 19, 9728XK GRONINGEN

Vraagprijs

€ 769.000 kosten koper

Woonopp.

225 m2

Perceelopp.

891 m2

Omschrijving

Een huis met karakter!

In de moderne wijk “Piccardthof” gelegen zeer riant Landhuis. De wijk is gesitueerd aan de zuid – westzijde van de stad Groningen en heeft verschillende woongebieden. Dit bijzondere Landhuis is gelegen in het zeer ruim opgezette gedeelte van deze wijk aan een nagenoeg autoluwe straat en grenst op de achterzijde aan het water met zicht op een brede gemeentelijke groenstrook. Het huis biedt de mogelijkheid om wonen – werken te combineren dan wel geheel levensloopbestendig alle woonvoorzieningen op de begane grond te hebben.

De ligging van het landhuis is optimaal ten opzichte van de binnenstad van Groningen, slechts 15 minuten door het Stadspark. De Aalscholver is bovendien dicht bij de wijk Ter Borch gelegen, hier staat een uitstekende basisschool en kinderdagverblijf. Uitvalswegen zoals de A7 en A28 zijn eveneens op prettige afstand gelegen. Qua natuur biedt de directe omgeving volop mogelijkheden zoals het Paterswoldsemeer en het natuurgebied “De Onlanden”.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, toilet en trapopgang. Speels ingedeelde living ( 70 m2) met open keuken, de zithoek is op de achterzijde en de complete keuken op de voorzijde. Op de begane grond is een slaapkamer van 15 m2 met keukenblok en eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Achteringang met tweede trapopgang naar de verdieping en een aparte inpandige bijkeuken. Daarnaast is nog een ruime provisiekelder aanwezig die vanuit de hal te bereiken is.

Op de voorzijde zijn nog een tweetal werkkamers van 17 en 12 m2, met eigen entree – hal en toilet. Dit is altijd als kantoor in gebruik geweest maar kan geheel naar eigen wens worden gebruikt ten behoeve van extra woonruimte maar is ook uitstekend als praktijk – atelier – kantoor.

Naast het landhuis is een garage met carport – veranda en een heerlijk besloten binnenplaats waar het fijn vertoeven is in optimale privacy.

Verdieping:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers van 18,11, 11 en 11 m2, badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en sauna. Op deze verdieping is een apart toilet en een technische ruimte. De “ouderslaapkamer” van 18 m2 biedt toegang tot een dakterras en een andere slaapkamer tot een balkon. Daarnaast is een slaapkamer op deze verdieping zowel via de overloop als via een eigen trapopgang vanuit de achteringang te bereiken.

Boven de slaapkamers is nog een vliering.

Kortom een buitengewoon bijzonder huis, een huis met karakter, zeer energiezuinig en veel praktische leefruimte met de mogelijkheid om wonen – werken te combineren.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie