Achterhaven 48, 9469PR SCHIPBORG

Woonopp.

168 m2

Perceelopp.

710 m2

Omschrijving

Een uitgelezen kans voor een heerlijk ruim vrijstaand gezinshuis op nog geen steenworp afstand van prachtige natuur.
Dit goed onderhouden woonhuis kan dienst doen als prettig royaal gezinshuis maar kan, mede doordat u vrij eenvoudig een extra slaapkamer op de begane grond kunt realiseren, ook uitstekend voor een stel een plezierig huis zijn.

Ofschoon u heerlijk vrij woont in een groene en zeer verzorgde woonwijk in Schipborg zijn alle faciliteiten van het geliefde Drentse dorps Zuidlaren direct om de hoek. Vanuit het prachtige en groene Schipborg fietst u in enige minuten Zuidlaren in. Scholen, een keur aan sportverenigingen en uitgebreide winkelvoorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving.
Schipborg is bekend en geroemd om haar wonderschone natuur. Dit fraaie dorpje ligt midden in het bekroonde Stroomdal van de Drentsche Aa. Direct vanuit dit huis kunt u uren wandelen of fietsen.

Het leuke huis zelf is de afgelopen jaren met zorg bewoond. Er is een speelse woonkamer met een gezellige plek rondom de sfeer brengende houtkachel. De eethoek grenst aan de moderne keuken. De living is licht, ruimtelijk en kijkt mooi uit over de zij- en achtertuin. Er zijn openslaande deuren naar de speelse tuin. Er is aan de zijkant en in de tuin veel zon maar er is ook prettige beschutting in de volop privacy biedende tuin.
In de tuin bevindt zich een vrijstaande houten berging. Heerlijk is het om met een goed glas wijn van de ondergaande zon te genieten vanaf een beschut terras.
Ideaal is de grote aangebouwde stenen garage. Deze garage is eveneens rechtstreeks vanuit de hal te bereiken. De garage is in spouw en heeft een sauna en een badkamer.

Indeling:
Entree met garderobehoek en trap naar 1e etage, centrale gang met toilet. De centrale gang biedt toegang tot de inpandig te bereiken garage en de woonkamer. De royale garage (25 m2) is in spouw en heeft een badkamer en sauna. Indien gewenst is eenvoudig een slaapkamer te realiseren.
De leuke woonkeuken is charmant door zijn indeling en sfeervol door de houtkachel en de fijne raampartijen. Er zijn openslaande deuren naar de tuin. De moderne open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis. De keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd, heeft diverse inbouwapparatuur en vanuit de keuken kijkt u mooi weg over de voortuin. De doordacht geplaatste eethoek scheidt de keuken van de woonkamer. Vanuit de keuken is een grote (13 m2), droge kelder te bereiken. Er is ruim voldoende stahoogte. Hier bevindt zich ook het boilervat van de zonneboiler (panelen op het dak).

Op de verzorgde 1e etage bevinden zich 4 slaapkamers en een leuke en nette badkamer rondom de royale overloop. De kamers hebben allen iets speciaals; hoogte in de plafonds, gezellige hoekjes en mooie afwerking.
De lichte en luxe badkamer is ruim van opzet en speels ingedeeld en voorzien van een ligbad, separate douche, 2 wastafels, toilet en urinoir.
Er is een grote bergkast met ruimte voor wasmachine en droger.

Via een vaste trap is de zolderetage te bereiken. Hier bevindt zich een logeerkamer en is er bergruimte onder de schuine kap.

Voor de indeling en voor de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden:
- Speels vrijstaand huis, mooi gesitueerd in een royaal opgezette woonwijk met de natuur als
buurman;
- Groene en leuke tuin rondom;
- Vele faciliteiten in de directe omgeving (Zuidlaren):
- In circa 15 minuten in Groningen en Assen, ook Emmen bereikt u in circa 20 minuten;
- Te midden van het bekroonde Stroomdal van de Drentsche Aa;
- Goed onderhouden en verzorgd vrijstaand woonhuis;
- Remeha Calenta 2021 en zonneboiler installatie.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie