Aisterbun 33, 9166SM SCHIERMONNIKOOG

Vraagprijs

€ 849.000 kosten koper

Woonopp.

173 m2

Perceelopp.

641 m2

Omschrijving

Aan de oostelijke rand van het dorp met een geweldig uitzicht over de landerijen en duinen staat dit voor eilandbegrippen jonge, vrijstaande gezinshuis. Het ontwerp is geïnspireerd door twee aan elkaar gebouwde eilanderhuizen en is nieuw gebouwd in 1996. De huidige eigenaars wonen er sindsdien. Wij mogen nu op zoek naar nieuwe bewoners voor dit prachtige plekje, bedoeld om er permanent te verblijven.

Het huis is zo gebouwd dat het mogelijk is om er volledig op de begane grond te kunnen wonen. Naast de grote woonkamer, keuken en bijkeuken zien we er namelijk ook een slaapkamer met aangrenzende badkamer. Verder is het huis voorzien van een riante aangebouwde garage/berging.
Maar er is meer. De etage is ingedeeld met nog eens drie kamers, separaat toilet en een tweede badkamer waarin onder meer een bubbelbad.
Tenslotte is de zolder (over het gehele huis) via een vlizotrap vanaf de overloop te bereiken.

Een ideaal huis voor de liefhebber van rust en ruimte. Aantrekkelijk is bovendien dat dit huis behoorlijk groter is dan de meeste oudere eilanderhuizen. Mocht dit bij u passen neemt u dan zeker contact op met ons kantoor. Wij informeren u graag verder en laten dit leuke huis met alle plezier aan u zien!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie