Akerkhof 36, 9711JC GRONINGEN

Vraagprijs

€ 550.000 kosten koper

Woonopp.

160 m2

Omschrijving

Spectaculair gelegen appartement in hartje binnenstad!

Dit uiterst bijzondere appartement is gelegen in een Rijksmonumentaal pand met een permanent uitzicht op de Der A-Kerk, de bruisende binnenstad van Groningen ligt letterlijk direct achter de voordeur. Het appartement, met 3 slaapkamers, is gesitueerd op de bovenste bouwlaag in het voormalige bankgebouw. Er is een traplift aanwezig, het plaatsen van een volwaardige personenlift behoort tot de mogelijkheden.

Indeling:
Entree – hal met bordestrap naar de 1ste verdieping met slaap – werkkamer van 14 m2. Tweede verdieping met entree – hal met toilet.

Living van 55 m2 met parketvloer en een fraai zicht op de Der A-Kerk en op de achterzijde is een riant dakterras van 30 m2 op het zuid –westen. Vanuit de living is middels een lange en brede gang de bijzondere U-vormige goed geoutilleerde keuken bereikbaar, vervolgens een ruime bijkeuken – berging.

Masterbedroom (22 m2) met kastenwand en een ruime badkamer met douche, toilet, ligbad en dubbele wastafel. Derde slaap – werkkamer van 8 m2.

Wat wonen hier bijzonder maakt is de combinatie van rust en dynamiek in de binnenstad, het appartement heeft door het buitengewoon brede front (26 meter) aan de voorzijde een geheel eigen karakter gekregen en door de status als Rijksmonument ook behouden. Het binnen interieur is naar ontwerp van Vos Interieurs/Maupertus.

Het aanbod is inclusief ¼ aandeel in een afsluitbaar parkeerterrein.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie