Annerstreek 8, 9468AN ANNEN

Vraagprijs

€ 498.000 kosten koper

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

3533 m2

Omschrijving

In het landelijk gebied ten noorden van het Drentse dorp Annen ligt dit uitgebouwde boerderijtje met bijgebouwen prachtig vrij, omringd door een privacyrijke tuin en daaromheen landerijen. U komt al tot rust zodra u na een drukke werkdag het landweggetje naar de woning oprijdt.

Het oudste deel van deze woning dateert van eind 19e eeuw maar is in de afgelopen vijftien jaren uitgebouwd tot wat het nu is. Achter de woning zien we een bijgebouw (1998) dat momenteel in gebruik is als gastenverblijf en daarachter een kapschuur (2012) met berging + zolder en een carport voor twee auto's.

De oorspronkelijke woning is uitgebouwd waarbij in die uitbouw een lichte entree is gecreëerd. Eveneens zien we in dit jongste deel van het huis een ruime woonkeuken voorzien van een keuken in hoekopstelling en de badkamer met daarin een douche, dubbele wastafel en wc. Hierboven op de etage van deze uitbouw twee slaapkamers en de overloop. Kijken we naar het oudere deel van het huis dan komen we daar een ruime en gezellige woonkamer met houtkachel tegen en verder twee (slaap)kamers, wc en inpandige berging. Overigens is het woongedeelte voorzien van een aardwarmtesysteem dat is aangesloten op de vloerverwarming.

Dit is een zeer interessante optie voor diegene die vrij maar tegelijkertijd niet te ver van alledaagse voorzieningen wil wonen. Belt u ons voor meer informatie en/of een bezichtiging ter plaatse.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie