Annerweg 10, 9467PC ANLOO

Woonopp.

134 m2

Perceelopp.

1.249 m2

Omschrijving

Vrij wonen in het prachtige Anloo.

Bij dit leuke jaren dertig huis behoort een prachtige tuin met uitzicht op de achtergelegen landerijen en bossen van het geroemde Anloo.

Dit mooie huis is de laatste jaren grotendeels verbouwd. De gehele bovenverdieping is geïsoleerd en opnieuw ingedeeld. Er zijn twee royale slaapkamers, een separaat te bereiken toilet en een nieuwe badkamer gerealiseerd. Deze vertrekken zijn gesitueerd rondom een ruime overloop.

De begane grond is royaal en bestaat uit een charmante woonkamer met houtkachel, een functionele keuken met toegang tot de kelder en een ruime bijkeuken en toilet. Aangezien er een tweede badkamer op de begane grond aanwezig is (voorzien van douche, toilet en wastafel) bestaat de mogelijkheid voor het realiseren van een slaapkamer in de bestaande ruimte. Tevens zijn er diverse vaste kasten in de bijkeuken en onder de trap.

Uniek is de heerlijke grote tuin; een fijne plek om te spelen, een moestuin aan de leggen of gewoon te genieten van het vrije uitzicht over de nabijgelegen natuur.

Bij de woning behoren diverse houten en stenen opstallen die nu dienstdoen als garage en extra bergingen tevens is er een leuke veranda die over de tuin uitkijkt.

De natuur rondom Anloo is geroemd. Anloo bevindt zich in het Stroomdal van de Drentsche Aa en wordt omgeven door fraaie bossen en velden met houtwallen. Direct vanuit het dorp kunt u uren wandelen of fietsen in de omliggende natuur.
Het vriendelijke dorpje Anloo heeft een basisschool en een klein kruidenierswinkeltje. Voor grotere boodschappen gaat u naar Annen (3 km) of Zuidlaren (8 km). U bereikt Assen en Groningen in ongeveer 15 autominuten.

Bekijkt u vooral de omgevingsimpressie van de video.

Bijzonderheden:
- Prachtige ligging;
- Prettig dorp te midden van de natuur;
- Binnen circa een kwartier in Groningen en Assen;
- Royale tuin met prachtig weid uitzicht;
- De woning verdient op enige plekken aandacht en biedt mogelijkheden tot verbouw of uitbouw;
- Royale bijkeuken en kelder;
- Zoldertje te bereiken met vlizotrap.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie