Annerweg 13, 9467PA ANLOO

Woonopp.

84 m2

Perceelopp.

955 m2

Omschrijving

Op mooie vrije locatie gelegen vrijstaande semi bungalow. Het hofje waaraan het huis staat is rustig gelegen ten opzichte van de doorgaande weg en het huis is mooi gericht op de grote vrije tuin.
De bungalow biedt veel gelijkvloers woonplezier! Het huis is al 56 jaar door de huidige eigenaar bewoond, dus het is een fijn en prettig huis om te bewonen.
Ofschoon het huis netjes en zorgvuldig is bewoond, verdient het huis modernisering. Door de prettige gelijkvloerse plattegrond kan door een doordachte verbouw een comfortabele semi bungalow ontstaan.

Het huis is licht. De woonkamer is gericht op het zuidwesten en vanuit deze kamer kijkt u mooi uit over uw eigen tuin.
Het huis heeft nu drie slaapkamers (voorheen 4). De naast de woonkamer gelegen keuken is netjes maar eenvoudig. De badkamer is functioneel. Er is een aangebouwde, in spouw uitgevoerde, garage welke eveneens van binnen uit te bereiken is.

Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.
Voor een impressie van de ligging bekijkt u vooral de sfeervideo.

Het huis laat zich indien gewenst binnen de huidige contouren verbouwen en verduurzamen. Ook een uitgebreide verbouw/uitbouw behoort tot de mogelijkheden.
De locatie in het geliefde dorp Anloo is uitstekend. Het pittoreske dorp ligt te midden van het bekroonde natuurschoon van het Stroomdal van de Drentsche Aa. U kunt direct uit het huis uren wandelen en fietsen door dit prachtige stuk van Drenthe.
Ofschoon Anloo beperkte voorzieningen heeft (een basisschool en dorpswinkeltje) zijn deze voorzieningen ruimschoots aanwezig in de naastgelegen dorpen Annen en Zuidlaren. Ook Assen (15 minuten) en Groningen (20 minuten) zijn snel via openbaar vervoer of met de auto te bereiken.

Bijzonderheden:
- mooi gelegen, gelijkvloerse vrijstaande woning;
- prachtige natuurrijke omgeving;
- volop privacy biedende zonnige tuin;
- indien gewenst eenvoudig te verbouwen/verduurzamen (zowel intern als extern);
- geliefd dorpje in Drenthe.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie