Asserstraat 25, 9451AB ROLDE

Vraagprijs

€ 779.000 kosten koper

Woonopp.

220 m2

Perceelopp.

3.500 m2

Omschrijving

Charmant landhuis op bosrijke locatie

Ten westen van het prachtige Drentse dorp Rolde, nabij bos en heidevelden, ligt dit zeer charmante rietgedekte landhuis op een perceel van circa 3.500 vierkante meter! Het huis ligt iets verhoogd waardoor het in uistraling extra allure heeft naar onze mening. Achter het huis zien we een riant en vooral multifunctioneel bijgebouw met daaromheen een fraai aangelegde royale tuin. Dit is wonen in het groen aan de rand van een aantrekkelijk en gezellig dorp en op korte afstand van Assen. Alle denkbare voorzieningen heeft u daarmee dus binnen handbereik.

Het woonhuis bestaat ter plaatse van de begane grond uit een grote u-vormige living met open keuken. Aan de achterzijde een mooie werk- of slaapkamer, centraal een grote hal met wc en trapopgang en aan beide vertrekken grenzend een overdekt terras.
De trapopgang leidt tot een grote overloop met vide. Van hieruit heeft u toegang tot vier fraaie slaapkamers, een grote badkamer en een inloopkast.
Tenslotte onder de punt van de kap een bergzolder, te bereiken via een vlizotrap.

Het huis is gebouwd in 1925 en het achtergelegen bijgebouw rondom 1980. Dit bijgebouw heeft jaren dienst gedaan als kantine en sanitaire ruimte van een voormalige achtergelegen camping, momenteel is het in gebruik als opslag. Voorzien van enkel glas, sanitair, een eenvoudige keuken, houtkachel, eigen cv-ketel. Er zijn veel aanwendingsmogelijkheden te bedenken voor dit royale bijgebouw waardoor het geheel voor velerlei doelgroepen geschikt is (bijvoorbeeld atelier, gym en/of bedrijf aan huis).

Bijzonderheden:
- De rieten kap van het woonhuis betreft een zogeheten schroefkap, dit m.u.v. de voorzijde van het huis.
- Grotendeels dubbel glas in woonhuis.
- Het kadastrale perceel dient nog kadastraal gesplitst te worden, de afmeting is dan ook een inschatting.
- Het riante bijgebouw bestaat uit een begane grond met een oppervlakte van ruim 200 vierkante meter, een riante kelder van ruim 50 vierkante meter en bovendien een bergzolder.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie