Asserstraat 32, 9481BP VRIES

Woonopp.

215 m2

Perceelopp.

1.945 m2

Omschrijving

Buiten wonen in de beschutte omgeving van het prettige dorp Vries!

Deze goed onderhouden en charmante boerderij heeft alles dat het wonen in dit type huis zo fijn maakt. Lekker ruim om alle gezinsleden een eigen plekje te geven. Intiem in de woonkamer (circa 50 m²) rond de houthaard, een gezellige samenkomplek in de moderne eetkeuken (circa 24 m²) om uren na te tafelen. Vanuit de woonkeuken kijkt u uit over de mooi aangelegde tuin. De half open keuken staat in directe verbinding met de gezellige woonkamer. Geliefd is de extra ruimte op de begane grond. Daarnaast is er een ruime bijkeuken.
Ideaal zijn de twee extra multifunctionele ruimtes van circa 11 en 23 m² die gecreëerd zijn in het voormalige stookhutje en in de deel. Deze twee ruime kamers kunnen vele functies dienen: fijne plek voor jonge kinderen of jeugd, of als kantoor/praktijk aan huis.

Een lust voor de hobbyist is de grote, goed verzorgde, inpandige schuur van ruim 113 m². Perfect om beschut te klussen, te sporten, als stalling voor caravan/camper of voor mooie feestjes. Aan deze schuur grenst een berging van circa 25 m².

De via de hal te bereiken eerste etage laat zich kenmerken door ruimte! Rondom de centrale overloop zijn vier slaapkamers gesitueerd. De slaapkamers zijn circa 30, 16, 15 en 15 m², deels onder de schuine kap dus het effectieve woonoppervlak is groter. De slaapkamers hebben ieder wat speciaals: een sfeervolle slaapnis, leuke raampartijen of een grote masterbedroom met nis voorzien van een eigen wastafelmeubel. Er zijn veel vaste schuifkasten onder de schuine kap.
Daarnaast biedt de overloop toegang tot de royale badkamer welke is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafelmeubel en toilet.
Indien gewenst zijn eenvoudig meerdere slaap/werkkamers te realiseren. De grote zolder is vanuit de masterbedroom te bereiken.
Op de tweede etage bevindt zich een via een vaste trap te bereiken vijfde slaap/hobbykamer circa 16 m².

Naast het feit dat deze woonboerderij zo veel mogelijkheden biedt, maakt ook de directe omgeving het wonen op deze locatie bijzonder aangenaam. De tuin biedt volledige privacy. De kavel van bijna 2000m² (!) staat garant voor ruimte, speelgazon, beschutte terrassen en fraai aangelegde borders.
Het toppunt van buitenleven biedt de sfeervolle en eveneens rietgedekte veranda. Hier kunt u uren buiten blijven en genieten van de prachtige tuin met vijverpartij onder het genot van een goed glas wijn. De veranda biedt tot in de laatste uurtjes een heerlijke zonnige plek
Tevens bevindt zich op de kavel een houten berging.

De ligging in Vries aan de doorgaande weg naar Assen is gemakkelijk. De bushalte naar Groningen en Assen is dichtbij en het centrum met winkels en scholen zijn op wandelafstand gelegen.

Het dorp Vries is geliefd vanwege de natuurlijke en prachtige ligging maar ook omdat veel voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer goed vertegenwoordigd zijn. Het gemeentehuis van de gemeente Tynaarlo bevindt zich ook in Vries. Natuurgebied De Holten is snel op de fiets te bereiken. Assen is gelegen op vijf autominuten en Groningen op circa 15 autominuten.

Voor de indeling van deze prachtige woonboerderij verwijzen wij u naar de tekeningen. Daarnaast geeft de video een goede sfeerimpressie.

Bijzonderheden:
• Royaal en goed onderhouden
• Veel ruimte om te leven
• Charmante en sfeervol
• Ruime kavel
• Beschutte ligging nabij voorzieningen
• Openbaar vervoer in directe nabijheid
• Circa 1600m³ (!)

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie