Avemoerscampe 27, 9751MA HAREN GN

Woonopp.

173 m2

Perceelopp.

274 m2

Omschrijving

Aan de noordzijde van het groene dorp Haren zijn een kleine tien jaar geleden de eerste nieuwbouwwoningen van Harenerholt opgeleverd. Een naar ons idee prachtige aanvulling op het huizenaanbod van Haren. Dit huis is daar één van, een zeer netjes afgewerkte en zorgvuldig bewoonde helft van een dubbel woonhuis. Zo zien we ze maar zelden!

Op de begane grond valt het op dat er veel leefruimte is, niet in de laatste plaats komt dit door de uitbouw die tijdens de bouw gelijk is meegenomen. Een gezellig zitgedeelte aan de straatzijde en een riante woonkeuken aan de tuinzijde. Bovendien betrek je de achtertuin door de dubbele tuindeuren eenvoudig bij het woongedeelte. De garage is vanuit de keuken rechtstreeks te bereiken.

De eerst etage is ingedeeld met drie ruime slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De overloop is ruim en licht.

Vervolgens zien we op de tweede etage nog twee vertrekken en de tweede badkamer. Naast een grote slaapkamer aan de voorzijde is het vertrek aan de achterzijde multifunctioneel te noemen. Hier zien we de apparatuur van het huis maar er is ook een fraaie bergkast op maat gerealiseerd en zelfs een werkplek of een vijfde slaapkamer is hier niet ondenkbaar.

Tenslotte onder de kap een zolder die via een vlizotrap te bereiken is.

U leest het, een zeer verzorgd en compleet gezinshuis in een leuke en kindvriendelijke woonomgeving. Meer dan de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

Bijzonderheden:
- Twee badkamers.
- Luxe keuken met onder meer een combi-stoom/heteluchtoven, combi-magnetron/oven, grote koelkast, twee vrieskasten, vaatwasser, Quooker en een 5-pits gaskookplaat.
- Massief eiken vloer met vloerverwarming (drie etages!).
- 9 zonnepanelen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie