Badweg 1, 9166NC SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

243 m2

Perceelopp.

590 m2

Omschrijving

Op een prachtige prominente plek in het dorp staat De Aude Schúele. Een 15-persoons vakantiehuis op Schiermonnikoog, aan de rand van het dorp en op een kilometer afstand van het strand. Ideaal om te verhuren aan groepen maar ook perfect te gebruiken als familiehuis (op recreatieve basis uiteraard). Een buitenkans!

Dit tot de verbeelding sprekende object aan het begin van de Badweg ligt iets verhoogd ten opzichte van de omgeving. Via de gemetselde traptreden kom je bij de entree met daarachter de lange hal. Aan de linkerzijde twee grote voormalige lokalen waarin op dit moment in de voorste een grote woonkeuken en in de achterste een ruime woonkamer is gerealiseerd. Aan de rechterzijde van de hal zien we verschillende sanitaire voorzieningen, een berging en een kleine slaapkamer aan de achterzijde.
Via de trap in de hal is de etage te bereiken met daar vijf slaapkamers en een badkamer. Deze etage is overigens in noodgevallen ook via een externe brandtrap te verlaten. Tenslotte beschikt het over de nodige ruimte onder de kap op de zolder die via een losse ladder te bereiken is.

Het geheel wordt opgeleverd inclusief de volledige inventaris met uitzondering van enkele persoonlijke zaken.

Op het gebied van duurzaamheid zijn nog de nodige slagen te maken. Isolatiemateriaal is vooralsnog maar beperkt toegepast; de kap is ter plaatse van de slaapkamers wel voorzien van isolatiemateriaal.

Mocht u interesse hebben om dit object voor verhuur (aan groepen) aan te schaffen dan kunt u rekening houden met een globale omzet van €60.000,-- op jaarbasis.

Gelet op het gegeven dat dit object veel verhuurd is en we qua kijkmomenten daarvan afhankelijk zijn geldt voor de agenda; vol is vol. We hopen u op Schiermonnikoog te ontmoeten om dit bijzondere object aan u te kunnen laten zien.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie