Badweg 53-113, 9166NE SCHIERMONNIKOOG

Vraagprijs

€ 219.000 kosten koper

Woonopp.

61 m2

Omschrijving

Comfortabel appartement (recreatie) met twee slaapkamers en twee balkons met prachtig uitzicht. Het betreft hier een zogeheten maisonnette; een appartement verdeeld over twee woonlagen. Op de eerste woonlaag zien we de woonkamer/keuken met een balkon en het sanitair. Op de tweede woonlaag de beide slaapkamers waarvan één met toegang tot het tweede balkon. Een groot voordeel van dit appartement ten opzichte van sommige anderen is het uitzicht en daar komt bij dat met name op het bovenste balkon vanaf de tweede helft van de ochtend tot zonsondergang van de zon genoten kan worden!

Het complex Vitamaris beschikt over diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, denkt u hierbij onder meer aan het binnenzwembad, sauna, zonnebank en een tafeltennistafel. Het complex wordt professioneel beheerd en er is een receptie met baliemedewerker(s) aanwezig.

Het complex waar dit appartement onderdeel van uitmaakt kent een actieve Vereniging van Eigenaars (VvE). U betaalt als lid van deze VvE per maand een bijdrage van €323,98,-- inclusief btw (2021).
De verhuurmogelijkheden van dit appartement zijn uitstekend en de verhuur wordt verzorgd door Landal Greenparks. Aan Landal Greenparks betaalt u in het geval van verhuur maandelijks een vaste bijdrage en draagt u een deel van de huurinkomsten af. Indicatie jaarlijks netto rendement ligt rondom €5.500,-- (2020).

Een heerlijk appartement waarvan de keuken, de badkamer en de inboedel van de eerste woonlaag in 2019 nog vernieuwd zijn. U kunt er dus nog jaren mee vooruit!

Bijzonderheden:
- Inclusief inboedel.
- Twee balkons.
- Huisdieren niet toegestaan.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie