Badweg 53-118, 9166NE SCHIERMONNIKOOG

Vraagprijs

€ 189.000 kosten koper

Woonopp.

37 m2

Omschrijving

Comfortabel appartement (recreatie) 2 tot 4 persoons met één slaapkamer en een bedbank in de woonruimte met een heerlijk ruim beschut terras op het zuidwesten. Zeer rustig gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar met lift of trap. Het appartement is in 2019 geheel gerenoveerd en voorzien van inloopdouche, nieuwe keuken en nieuwe inboedel. Voor de eigenaar zijn er afsluitbare eigenarenkasten beschikbaar.

Het op een ruim perceel gelegen complex Vitamaris beschikt over een groot verwarmd binnenzwembad met kinderbad en verschillende sauna’s en relaxruimte met zonnebank. Ook een activiteitenzaal met spelletjestafel, boekenkasten en biljardtafel is beschikbaar. Zelfs een tafeltennisruimte kan op de begane grond gebruikt worden.

Het complex kent een actieve VVE en de eigenaren zijn o.a. naar ratio van afmeting van hun appartement tevens mede-eigenaar van dat complex met onderliggend perceel. Landal Greenparks (Roompot) heeft het merendeel van de appartementen met succes in de verhuur. Hiervoor wordt provisie betaald. Tevens wordt er een afdracht aan de VVE gedaan voor onderhoud van het complex en betaling van het professionele team met manager en baliemedewerkers, dat voor de gasten van Vitamaris het hele jaar klaarstaat aan de receptie en tevens voor de eigen fietsenverhuur.

Uit de opbrengsten van de verhuur kunnen de provisie en kosten betaald worden en uiteraard kan men zelf (buiten schoonmaakkosten) in het appartement verblijven. Door de uitzonderlijke status van Nationaal Erfgoed en de korte afstand van Vitamaris aan de Badweg naar het activiteitenstrand van Schiermonnikoog kunnen we buiten het plezier van eigen gebruik ook spreken van een mooie degelijke belegging in onroerend goed op dit unieke meest noordelijke stukje Nederland. Opbrengst en kostengegevens over verschillende jaren zijn beschikbaar.

Belt u gerust met onze makelaar Peter Deddens, hij informeert u graag over alle ins en outs met betrekking tot dit appartement en zal ook graag een bezichtiging met u inplannen. Overigens zijn huisdieren in het gehele complex niet toegestaan.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 189.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
529.75 ja

Bouw

Soort appartement
Tussenverdieping
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestoffeerd, gemeubileerd, toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
37 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
16 m2
Inhoud
110 m3

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom
Tuin
Zonneterras

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie