Badweg 53--24, 9166NE SCHIERMONNIKOOG

Vraagprijs

€ 499.000 kosten koper

Woonopp.

140 m2

Omschrijving

Luxe en riant appartement (recreatie) met drie slaapkamers en veel buitenruimte. Wanneer wij het mooiste appartement van het eiland zouden mogen aanwijzen dan is dit een kanshebber. Wat een ruimte en wat een licht appartement ook. Bij binnenkomst valt vanuit de living gelijk het fenomenale uitzicht over de Badweg en omliggende natuur op. Dit is op en top ontspannen!

Met de lift danwel met de trap gaat u naar de tweede etage waar u in de noordoostelijke hoek van het gebouw dit bijzondere appartement vindt. De entree is ruim en direct valt de vaste trap naar het dakterras op. Naast de twee balkons die er zijn geeft het dakterras extra uitzicht en de mogelijkheid om gedurende de dag van de zon te genieten als u dat wilt. Vanuit de hal in het woongedeelte zijn de drie slaapkamers, de eerste badkamer, de wc en de living te bereiken. De tweede badkamer is toegankelijk vanuit de master bedroom.
De woonkamer is riant en staat in open verbinding met de keuken. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken en wat erg goed gedaan is dat door middel van een lichttube daglicht in de keuken wordt gebracht. Daglicht is er overigens verder ruim voldoende dankzij de fraaie raampartij in de hoek van de woonkamer.
Er zijn zoals geschreven twee balkons; een ruim balkon grenzend aan de woonkamer en een tweede balkon grenzend aan de grootste slaapkamer.

Het complex Vitamaris beschikt over diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, denkt u hierbij onder meer aan het binnenzwembad, sauna, zonnebank en een tafeltennistafel. Het complex wordt professioneel beheerd en er is een receptie aanwezig.

Het complex waar dit appartement onderdeel van uitmaakt kent een actieve Vereniging van Eigenaars (VvE). U betaalt als lid van deze VvE per maand een bijdrage van €971,-- inclusief btw, voorschot nutsvoorzieningen en Wifi (2021).
Verhuur van het appartement in complex Vitamaris is mogelijk en verloopt dan via Landal Greenparks. Aan Landal Greenparks betaalt u in het geval van verhuur maandelijks een vaste bijdrage en draagt u een deel van de huurinkomsten af.

Mooi bezit op een prachtig eiland!

Bijzonderheden:
- Inclusief inboedel m.u.v. enkele schilderijen.
- Twee balkons en een dakterras dat via een vaste trap toegankelijk is.
- Twee badkamers waarvan één met bubbelbad.
- Berging aanwezig.
- Huisdieren niet toegestaan.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie