Badweg 53-52, 9166NE SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

46 m2

Omschrijving

Comfortabel appartement (recreatie) op de begane grond met één slaapkamer en een heerlijk privé terras aan de zuidzijde van Vitamaris.

Het complex Vitamaris beschikt over diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, denkt u hierbij onder meer aan het binnenzwembad, sauna, zonnebank en een tafeltennistafel. Het complex wordt professioneel beheerd en er is een receptie met baliemedewerker(s) aanwezig.

Het complex waar dit appartement onderdeel van uitmaakt kent een actieve Vereniging van Eigenaars (VvE). U betaalt als lid van deze VvE per maand voor dit appartement een bijdrage van €561,02 per maand (algemene parkbijdrage 2023).
De verhuurmogelijkheden van dit appartement zijn uitstekend en de verhuur wordt verzorgd door Landal Greenparks. Aan Landal Greenparks betaalt u in het geval van verhuur maandelijks een vaste bijdrage (€568,82 per maand) en draagt u een deel van de huurinkomsten af (21,5%). Per saldo kost u dit niets aangezien de verhuuropbrengsten duidelijk hoger liggen.

Een heerlijk appartement waarvan de keuken, de badkamer en de inboedel in 2019 nog vernieuwd zijn. U kunt er dus nog jaren mee vooruit!

Bijzonderheden:
- Inclusief inboedel.
- Huisdieren niet toegestaan.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie