Badweg 67-19, 9166NG SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

55 m2

Omschrijving

Comfortabel luxe appartement op de begane grond gelegen in het kleinschalig appartementencomplex Strand Resort Schier.

Strand Resort Schier ligt op een prachtige plek op Schiermonnikoog, direct grenzend aan de duinen, 400 meter lopen naar het breedste strand van Europa en 400 meter lopen naar het gezellige dorp met haar winkeltjes, galerietjes, restaurantjes en vele terrasjes. Gasten/eigenaren die in Strand Resort Schier verblijven kunnen gebruik maken van een zeer royale lounge, waarin ook de receptie is gehuisvest en van een luxe wellness resort met binnenzwembad, infrarood cabines en op hout gestookte buitensauna’s.

Schiermonnikoog is een uniek stukje Nederland. Het eiland is uitgeroepen tot Wereld Erfgoed en is een eiland waar je nog echt de donkerte en de stilte beleeft. Dat zie je ook wanneer je al wandelend of fietsend de vele vogels, hazen, konijnen en fazanten tegenkomt. Het eiland is niet alleen uniek door de prachtige natuur, maar onderscheidt zich ook door haar culturele, sportieve en recreatieve activiteiten.

Indeling van het appartement: woonkamer met een moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, luxe betegelde badkamer/inloopdouche met een design wastafel, separaat toilet, twee slaapkamers en een groot beschut terras waarin een bijzondere wadi met hoge grassen. Er kan gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke wasmachine en droger en er is – naast een buiten fietsenstalling - een kelder/binnen-fietsenstalling.
Het appartement wordt aangeboden inclusief de complete inventaris/stoffering.

Lees meer...

Downloads

Downloads

Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie