Badweg 89, 9166NG SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

1.295 m2

Omschrijving

Buitengewoon fraai op de hoek van de Badweg/Vuurtorenpad gelegen, bieden wij een voortreffelijk onderhouden royale vakantiewoning aan.

Deze woning kenmerkt zich door de unieke ligging met vrij uitzicht over de duinen en een besloten tuin aan de achterzijde met veel privacy.

Indeling: hal, twee slaapkamers gelijkvloers van ca. 12m2 en 9 m2, twee badkamers waarvan één recentelijk geheel is gemoderniseerd met een ligbad (whirlpool), wandcloset en een moderne wastafelmeubel, de andere douchegelegenheid is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet, lichte ruime woonkamer met openslaande deuren naar een terras, open haard, luxe open keuken met de nodige inbouwapparatuur, mooie houten vloer en een open haard, totaal ca. 60 m2,
Open spiltrap naar de verdieping met een ruime open werk/slaapkamer.

Op de begane grond is voorts een ruime bijkeuken aanwezig, werkplaats van ca. 27 m2 en fietsenschuur.

De woning wordt verkocht inclusief complete inventaris waaronder o.m. meubilair, bedden, wasmachine, droger e.d. en kan binnenkort vrij van huur worden aanvaard.

Info: De woning wordt verwarmd middels een gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie (nieuwe HR-combiketel) en heeft dubbele beglazing, dak- en muurisolatie.

Kortom een uniek aanbieding, die zeer de moeite waard om te worden bezichtigd.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie