Bartelaar 25, 9468CJ ANNEN

Woonopp.

268 m2

Perceelopp.

8.920 m2

Omschrijving

Een fraai landhuis op 8920 m2 eigen grond.

Bekijkt u beslist de fraaie sfeervideo van dit landhuis.

Te midden van een prachtig glooiend landschap ligt dit fraaie riet gedekte landhuis. Via de stijlvolle oprijlaan en de omliggende tuin benadert u dit stijlvolle landhuis. De in landhuisstijl aangebouwde royale garage biedt ruimte aan 2 auto’s.
Deze stijlvolle garage heeft een eigen geïsoleerde kap, hier kan uitstekend een gastenverblijf worden gerealiseerd. De landschappelijk ingerichte tuin biedt een fraai glooiende aanblik en heeft een prachtige vijverpartij, gevarieerde borders en stijlvolle graspartijen.
Het landhuis is mooi op de royale kavel gesitueerd, u ervaart hierdoor optimaal privacy en vrijheid.
De Bartelaar is één van de mooiste delen van het dorp Annen. Annen is geliefd omdat dit Drentse dorp een keur aan faciliteiten biedt. Er is een uitgebreid winkelaanbod, diverse scholen en een ruim en plezierig verenigingsleven. Vanuit Annen wandelt u direct het geroemde en bekroonde landschap van het Stroomdal van de Drentsche Aa in. Vanuit dit landhuis bent u ook binnen 20 autominuten in het bruisende Groningen of Assen.

Dit goed onderhouden landhuis is gerealiseerd in 2005. Hierdoor is het huis goed geïsoleerd en zeer degelijk gebouwd.
De stijl waarin dit landhuis is gebouwd is prachtig! Door de forse rieten kap met ruime overstek, door de donkere steen en door de goed gekozen raampartijen met buitenluiken, gaat het geheel mooi op in de omliggende onder architectuur aangelegde tuin.

Indeling:
Royale en statige entree met garderobehoek en toiletruimte. Deze centrale hal leidt zowel naar de inpandige garage met (mogelijkheid voor) gastenverblijf als naar het woonhuis. De woonkamer met open keuken is sfeervol en charmant. U kijkt mooi uit over uw glooiende tuin. De woonkamer kent diverse leuke zithoeken en heeft een gezellig zitje rondom de houtkachel. Vanuit de zithoek loopt u via de openslaande deuren direct het zonneterras op. De keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en heeft en landelijke uitstraling. De van vloerverwarming voorziene begane grond vloer heeft een stijlvolle donkere natuurstenen afwerking.
Op de begane grond bevinden zich eveneens een royale master bedroom met inloopkasten en met eigen luxe badkamer voorzien van ligbad, separate douche, toilet en dubbel wastafelmeubel. In de royale dubbele garage is een bijkeuken gedeelte gemaakt gemaakt voor wasmachine, droger en extra apparatuur.

Op de 1e etage bevinden zich nu 2 zeer royale slaapvertrekken en een eigen badkamer. Indien gewenst zijn hier eenvoudig meerdere vertrekken te realiseren.

De zolder boven de garage is eveneens volledig geïsoleerd en via een vaste trap vanuit het achterdeel van de garage te bereiken. Deze mooie ruimte kan meerdere doelen dienen zoals gastenverblijf, kantoor of B&B ruimte.

Op de kavel bevindt zich nog een houten carport met een aangebouwd houten atelier.

Voor de indeling en de ruimte verwijzen wij u naar de bijgeleverde plattegronden.

Bijzonderheden:
- Fraai gelegen rietgedekt landhuis;
- Geliefd dorp met goede voorzieningen;
- Royale kavel (8920 m2) met stijlvolle landschapstuin;
- Geïsoleerde dubbele garage met vaste trap naar grote zolderruimte;
- Terrein met hekwerk rondom met statige electrische poort;
- Binnen 20 minuten in Groningen of Assen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie