Belcamposingel 66, 9721MH GRONINGEN

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

178 m2

Omschrijving

Ruime en vooral erg lichte gezinswoning met onder andere drie slaapkamers op de eerste etage plus een grote open ruimte op de tweede etage, tuin, berging en een dubbele carport. Deze woning staat aan een autoluwe straat wat het mede ideaal maakt voor bijvoorbeeld een jong gezin. Kenmerkend is de brede pui met veel glas in de voorgevel ter plaatse van de eerste en tweede etage. Dit nog jonge huis ligt in de zeer gewilde woonwijk Helpermaar. Daar waar vroeger het Martiniziekenhuis gevestigd was, ontstaat een schitterende woonwijk van formaat. Kwaliteit in opzet en architectuur staan hier hoog in het vaandel. Deze stijlvolle woning dateert van 2016 en biedt daarmee alle gemakken van een jong en modern huis.

Loop je door het huis dan ervaar je vooral rust, een heerlijke plek om te wonen. Ruimte aan de voorzijde, mede door de grote waterpartij. Een heerlijke tuin, met aangrenzend de dubbele carport, aan de achterzijde. Een tuin die door de dubbele deuren met de woonkamer wordt verbonden.

De begane grond bestaat uit allereerst een hal/entree met toilet, trapopgang en de toegang tot het woongedeelte: een fraaie tuingerichte woonkamer en aan de voorzijde een open keuken.
De eerste etage is ingedeeld met drie slaapkamers en de badkamer. De tweede etage vervolgens bestaat uit een grote open ruimte waar twee slaapkamers gerealiseerd zouden kunnen worden.

Een ontzettend leuk huis op een fantastische locatie dichtbij de winkel- en onderwijsvoorzieningen van Helpman en op gunstige fietsafstand van het stadscentrum van Groningen!

Bijzonderheden:
- Begane grond: PVC-vloer/ etage: linoleum.
- Vijf slaapkamers mogelijk.
- Dubbele carport en berging aanwezig.
- Zeer goed geïsoleerd.
- Twee zonnepanelen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie