Berkenlaan 37, 9482RK TYNAARLO

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

364 m2

Omschrijving

Een instap klaar huis op top plek!

Dit vrijstaande huis is gelegen aan de rand van het Drentse brinkdorp Tynaarlo met een schitterend vrij uitzicht over de landerijen, bovendien is het huis uitermate rustig en besloten gelegen. Optimale rust en privacy zijn hier zeker gegarandeerd.

Dit zeer sfeervolle huis is in 2015 gemoderniseerd en op een mooie wijze op zowel de begane grond als de verdieping vergroot, hierdoor is veel praktische woonruimte toegevoegd. Het plezierige wooncomfort wordt met name bepaald door veel licht en zon inval door grote ramen op de zuidkant. Dit vergroot het gevoel van ruimtelijkheid en zorgt dat het prachtige vrije uitzicht u het gevoel geeft van een "levend schilderij" door de seizoenen heen.

Tynaarlo is centraal gelegen nabij de A28 tussen Groningen en Assen, de woonomgeving staat garant voor een prachtige natuur met veel wandel- fiets mogelijkheden in de nabij gelegen bossen. Bijzonder is het natuurzwembad wat slechts door de inwoners van Tynaarlo mag worden gebruikt.

Indeling begane grond:
Entree – hal met vide, toilet, garderobe nis en inloopkast met cv-ruimte. De woonkamer (34 m2) is op het zuiden gesitueerd, de lage ramen en deuren naar de tuin zorgen voor het echte binnen – buitengevoel. De woonkamer is voorzien van “janus” houtkachel. Aansluitend is de eetkamer van 13 m2, deze ruimte is mooi afgescheiden van de woonkamer – keuken.

Open, zeer moderne keuken die van alle gemak en inbouwapparatuur is voorzien. Bijkeuken met eveneens een deur naar de tuin, in de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasmachine – droger. Binnendoor is de garage van 16 m2 te bereiken met extra bergruimte.

Verdieping I:
Overloop – vide met aansluitend 3 gezellige slaapkamers van 11, 11 en 17 m2. De slaapkamers zijn licht en hebben speelse hoekjes. De ouderslaapkamer beschikt over een inloopkast en de mogelijkheid voor een tweede badkamer is hier aanwezig. De andere twee slaapkamers hebben een dakkapel en de slaapkamer op de westzijde een Frans balkon. Badkamer met douche, whirlpool, toilet en wastafel. Deze ruimte beschikt over vloerverwarming.

Verdieping II:
Vliering – bergruimte.

De tuin is na 2015 stevig onder handen genomen, hierdoor zijn er verschillende terrassen gecreëerd en meer openheid om het vrije gevoel van deze plek te benadrukken. Een gedeelte van de tuin is al sinds jaar en dag in gebruik van de gemeente.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie