Blaasaf 1, 9824TH NOORDWIJK

Vraagprijs

€ 639.000 kosten koper

Woonopp.

250 m2

Perceelopp.

1.585 m2

Omschrijving

Op een sublieme landelijke woonplek gelegen rietgedekte woonboerderij met achtergelegen grote schuur – garage, fietsenberging en stookhut. De boerderij is gelegen in het fraaie coulissenlandschap en uitvalswegen zijn op prettige afstand in de directe omgeving. Friesland, Groningen en Drenthe zijn voor forensen makkelijk te bereiken omdat de A7 op maar 5 minuten rijafstand ligt.

Deze boerderij heeft zijn oorsprong rond 1900 maar is in de jaren 80 bijna volledig vernieuwd, slechts enkele delen van de voorgevel zijn toen behouden. Hierdoor is een kwalitatief hoogwaardige woonboerderij ontstaan met spouwmuren, betonvloeren en een fraaie rietgedekte kap.

Het geheel is gelegen op een handzaam perceel van bijna 1600 m2 en grotendeels door een schouwsloot afgeschermd met de weg. Op het perceel zijn verschillende volop privacy biedende terrassen aanwezig en in de achtertuin ligt een eigen boomgaard met verschillende fruitbomen. De riante garage – schuur van 63 m2 heeft twee elektrisch bedienbare deuren en een ruime zolderberging die door een vaste trap bereikbaar is. Deze ruimte kan voor velerlei doeleinden worden gebruikt. Achter in de schuur is het kippenhok met natuurlijk een buitenren. Voor het tuingereedschap en de fietsen is een aparte schuur en het “oude” stookhutje is een leuk speelhuis voor de kinderen.

Indeling begane grond:
Het is echt binnenkomen in deze woonboerderij met een zeer riante entree – hal( 29 m2) met vide(16m2). De hal fungeert als het centrale deel in het huis, vanuit hier zijn alle leefvertrekken te bereiken. In de hal zijn ook de trapopgang, toilet en garderobe. Op de voorzijde is de woonkeuken van 23 m2 met moderne keuken die voorzien is van inbouwapparatuur. Naast de keuken is een (woon-)kamer van eveneens 23 m2 deze kamer kan ook prima als een verlengstuk van de woonkeuken worden gezien of als een gezellige chill room voor de kinderen.

De living (45 m2) is op de achterzijde gelegen en biedt door de lage ramen een fraai zicht op de tuin en het besloten terras, deze is door een deur te bereiken. Voor de donkere dagen van het jaar kan de haard heerlijk worden aangemaakt!

De woonboerderij is levensloopbestendig, op de begane grond zijn 3 slaapkamers van 15, 12 en 12 m2 aanwezig, die allen van vaste kasten zijn voorzien. Badkamer met ligbad, douche, badmeubel met wastafels en toilet. De bijkeuken is gelegen nabij de keuken en heeft ook een deur naar buiten, je staat dan direct bij het stookhutje.

Verdieping:
Overloop met voormalige doka die is omgebouwd tot opfrisgelegenheid voor gasten. Op de voorzijde zijn twee gezellige slaapkamers van 11 en 9 m2, daarnaast zijn nog twee ruime kasten. Op de achterzijde is een grote slaapkamer van 29 m2 en er is een bergzolder. De mogelijkheid is aanwezig voor een derde badkamer op deze verdieping. Boven deze slaapkamers is nog een vliering – bergzolder.

Kortom een heerlijke buitenplek om te wonen in een zeer goed onderhouden en comfortabele woonboerderij.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie