Boerhoorn 32, 9756CL GLIMMEN

Woonopp.

315 m2

Perceelopp.

1.018 m2

Omschrijving

Wat een prettig huis!

Dit zorgvuldig onderhouden, vrijstaande woonhuis heeft alles dat u wenst: Heerlijk royaal, uitstekend onderhouden, speels ingedeeld, groen gelegen, goed geïsoleerd en een volop zon en privacy biedende tuin. De sfeer is zeer plezierig, het licht speelt de gehele dag met de op de zon georiënteerde woonvertrekken. Entree via een hoge en royale hal. De woonkamer en woonkeuken (circa 115 m2) worden speels met elkaar verbonden door de hoek met bibliotheek en de terugtrekplek bij de open haard. Het gehele huis is uiterst royaal maar nergens te groot. Alle slaapvertrekken (6) zijn ruim bemeten en hebben iets speciaals: mooie inbouwkasten, een fraai uitzicht op de tuin, een hoge speelse daklijn, kortom allen hebben sfeer en charme. De masterbedroom is voorzien van diverse inbouwkasten en een luxe eigen badkamer. Een extra mogelijkheid biedt de grote werkkamer op de begane grond. Vanwege een eigen entree met toilet en extra isolatie biedt deze ruimte mogelijkheden voor praktijk of muziekstudio.

Op de kavel staat een stenen, dubbele garage met aan de achterzijde een houtstek voor het openhaardhout.
De tuin omlijst het huis op mooie wijze. De huidige eigenaren hebben bewust diverse intieme zonne-/schaduwterrassen gerealiseerd. Er zijn prachtige borders en strakke gazons. Via de achteringang van de tuin loopt u via de oude zandweg zo het geliefde natuurgebied De Appelbergen in.

De afwerking van het huis is uitstekend. Een fraaie parketvloer siert grotendeels de begane grond. Op de etage zijn mooie massief eiken vloeren gelegd. De luxe keuken kent diverse inbouwapparatuur en is onder ander voorzien van een Quooker, extra grote oven en een mooi natuurstenen aanrechtblad. Daarnaast geeft de keuken plezierig contact met de tegenover gelegen eethoek. De badkamers zijn beiden netjes betegeld en voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en separate douche. Er zijn drie separate toiletten; een bij de entree, een bij de werk/praktijk/muziekkamer en een op de overloop.

Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de bijgeleverde plattegronden.

Glimmen staat garant voor uitermate plezierig wonen. U bent op de fiets in 10 minuten in Haren en in circa 25 minuten in Groningen. Het dorp heeft veel groen in zich en in de directe nabijheid kunt u heerlijk wandelen in bijvoorbeeld Appelbergen. Met de auto bent u snel en eenvoudig op de ontsluitingsweg A28. Zowel Assen als Groningen zijn in ongeveer 10 minuten met de auto bereikbaar.

Bijzonderheden:
- royaal en speels;
- ruime kelder;
- uitstekend onderhouden;
- 21 zonnepanelen, energielabel A;
- waterontharder;
- groen gelegen met heerlijke tuin;
- dubbele garage;
- achteringang tuin grenst aan oude zandweg en natuurgebied Appelbergen;
- op fietsafstand van Groningen en Assen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie