Bolhuissteeg 5, 9751NR HAREN GN

Woonopp.

200 m2

Perceelopp.

1.210 m2

Omschrijving

Op een echt bijzondere en unieke locatie in Haren gelegen! Dit vrijstaande huis ligt aan een zandweg tussen de Kerklaan en Oosterweg. Dit is de laatste nog overgebleven zogenaamde radiale zandweg in Haren. De ingang van het zandpad is aan de Kerklaan, na ongeveer 100m vindt u rechts de ingang naar het perceel van ruim 1200m². Het is geen doorgaande weg voor auto's, wel kunt u lopend of met de fiets door naar de Oosterweg aan de andere kant van de zandweg. Ondanks dat het huis vlakbij het dorpscentrum ligt, de tennisbaan, het Harens Lyceum en de wijk Harener Holt in de nabijheid waant u zich in een bosachtige omgeving met veel groen en bomen.
Voorheen stond hier een boerderij, in 1994 is het huidige huis gebouwd. Het huis biedt u 200m² woonoppervlak, een dubbele garage en een fijne besloten grote tuin.

Indeling: ruime eigen oprit naast het huis tot aan de garage, entree aan de zijgevel, ruime hal met garderobekast, toilet met wastafeltje, slaapkamer op de begane grond met naastgelegen badkamer. Tuingerichte woonkamer met houthaard, schuifpui naar het terras/de achtertuin. Via de woonkamer een openverbinding/doorloop naar de keuken in U-vormige opstelling en doorgang naar de bijkeuken in de aanbouw. De bijkeuken beschikt over een strotbak, wasmachine aansluiting, cv-ketel opstelling en meterkast. Hier vindt u ook een deur naar de tuin en een deur naast de garage ingang. Aansluitend aan de woonkamer -voor in het huis- treft u een werkkamer aan (deze kan ook dienen om de woonkamer te vergroten).

De aangebouwde garage is circa 35m² groot en beschikt aan de voorzijde over een fors overstek (kan de fiets droog staan). De garage is voorzien van een kanteldeur, loopdeur er naast en een achterdeur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Zeer grote overloop (kan prima nog een extra kamer worden gerealiseerd). Drie slaapkamers, diverse ingebouwde bergruimtes en een tweede badkamer met wastafel, toilet en bad/douchecombi.
Tweede verdieping:
via een vlizotrap naar de bergzolder/vliering.

Bijzonderheden:
- unieke ligging;
- beschut gelegen perceel van ruim 1200m² omringt door veel groen en bomen;
- 200m² woonoppervlak;
- levensloopbestendig door slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- voorzien van vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing;
- deels voorzien van diverse rolluiken en zonwering;
- grote tuin met diverse zitmogelijkheden/ terrassen, weelderig groen en idyllisch!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie