Bonnen 11, 9461AC GIETEN

Woonopp.

543 m2

Perceelopp.

3.699 m2

Omschrijving

Buitencategorie woonboerderij.

Architectuur gaat hand in hand met charme en authenticiteit in deze prachtige woonboerderij in Gieten.
De huidige eigenaren hebben de kracht en het karakter van de woonboerderij optimaal gecombineerd met moderne architectuur en hedendaags comfort.
De combinatie van stijlen maakt deze woonboerdij uniek.
Het prettige licht en het zicht op de velden vanuit de “geopende” binnenzijde en de privacy en intimiteit door de “gesloten” buitenzijde zorgen voor een zeer plezierige woonbeleving.

Een pracht huis om met een (ruim) gezin op voortreffelijke wijze het landleven te ervaren maar ook een fijn huis om met z’n tweeën met ruimte vragende hobby’s te wonen.

Vrij maar geborgen is de ligging. Op enkele honderden meters van het gezellige centrum van het Drentse dorp Gieten maar toch weids en vrij zicht op de aangrenzende weilanden en velden aan de Hondsrug maken de ligging bijzonder. Volop privacy en toch in de beschutting van dit uitstekend geoutilleerde dorp. Vanuit de fijne boerderij kunt u eenvoudig wandelend alle faciliteiten bereiken. De natuur rondom Gieten is alom geprezen. Velden worden door houtwallen afgewisseld en u kunt uren recreëren in de staatsbossen van Gieten. Het beschermde natuurlandschap van het Drentsche Aa gebied bevindt zich in de directe nabijheid.
Alles dat u wenst is in dit verzorgde dorp aanwezig. Ook bereikt u Assen (15 minuten), Groningen (20 minuten) en Emmen (25 minuten) snel en eenvoudig . Deze steden en omliggende dorpen zijn ook goed ontsloten via de busverbindingen.

Er is een zeer plezierig royaal woonhuis ontstaan waar vele vormen van wonen mogelijk zijn. Het volledig uitgeruste inpandige gastenverblijf met eigen entree kan eveneens dienst doen als B&B, gelijkvloerse en volop privacy biedende mantelzorg woning en ook voor generatie wonen.

Het markante en authentieke voorhuis doet nu dienst als atelier/kantoor. Ook deze ruimte kan vele doelen dienen! Gewoon lekker royaal wonen met ruimte is natuurlijk ook heerlijk!

Tijdens de bouw is terdege gedacht aan hedendaags comfort. De boerderij is goed (na-) geïsoleerd, heeft een uitgelezen aardwarmte verwarmingssysteem en alle electra is vernieuwd. Er is vloerverwarming gecombineerd met radiatoren aanwezig. Een reeds afgescheiden stukje grond kan eventueel uitstekend de plaats voor vele zonnepanelen zijn.
De afwerking van de woonboerderij en de luxe van keuken en sanitaire voorzieningen is zeer goed. Mooie materialen zoals robuust eiken zijn gecombineerd met passende en moderne tegels en kwalitatief hoogwaardige sanitaire voorzieningen. De oude gebinten komen vaak als “sieraad” terug in de gerealiseerde ruimtes.
De Bulthaupkeuken is van alle gemakken voorzien, heeft een natuurstenen aanrechtblad en in de ruimte bevinden zich mooie oude kasten en deuren die leiden naar de “verstopte” maar mooie wijnkelder.
Voor kinderen is de vide met de direct aangrenzende speelse slaapkamers en naastgelegen hobbyzolder een waar paradijsje.
De master bedroom met afgescheiden walk in closet is zeer sfeervol, uiterst royaal en prettig rustgevend. Het klapstuk is de gerealiseerde woonkamer. Licht, ruimte maar ook intimiteit, charme en karakter zijn termen die allen van toepassing zijn. Er is een grote geïsoleerde inpandige garage/hobbyschuur en tevens een passende kapschuur met garage op het terrein.

Daar deze woonboerderij zich moeilijk in woorden en superlatieven laat vangen, adviseren wij u beslist te komen ervaren! De gemaakte sfeervideo van en de bijgeleverde tekening voor een indruk van ruimte en maatvoering geven u alvast een goede voorproef.

Bijzonderheden:
- Royaal maar nergens te groot;
- Vrij gelegen aan de Hondsrug in de geborgenheid van het dorp Gieten;
- Goed geïsoleerd en voorzien van aardwarmte systeem;
- Vloerverwarming en radiatoren;
- Hardhouten raamkozijnen, dubbele beglazing;
- Karakter, authenticiteit en moderne architectuur;
- Volop privacy biedende kavel (3699 m2) met weids uitzicht;
- Grote geïsoleerde inpandige (hobby) schuur op begane grond;
- Stijlvolle kapschuur met garage op het terrein;
- Fruitboomgaard (te weten appel/peer/kers/pruim/walnoot);
- Aangelegde waterpomp met sproei installatie.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie