Bonnen 46, 9461TD GIETEN

Woonopp.

118 m2

Perceelopp.

5.480 m2

Omschrijving

Het beste van twee werelden!

Buitenleven in optima forma maar ook het genoegen van een uitstekend geoutilleerd dorp als Gieten in de directe nabijheid. Weidse vergezichten aan zowel voor- als achterzijde van deze woonboerdij en in enkele minuten fietsen bij de uitgebreide winkels (1500 meter) en ook bij een geliefde basisschool (500 meter).
Gieten is zo geliefd om haar prachtige ligging. De fraaie staatsbossen van Gieten bevinden zich “om de hoek”, hierin bevindt zich de alom geprezen natuur-/recreatieplas het Nije Hemelriek. De golfbaan de Semslanden bevindt zich op enkele minuten autorijden.
De steden Groningen, Assen en Emmen zijn in circa 30 minuten te bereiken. Deze steden zijn eveneens goed ontsloten via het openbaar vervoer.
Gieten kent een rijk verenigingsleven, eveneens is er een openlucht zwembad.

De riet gedekte (2011) woonboerderij zelf is goed en degelijk gebouwd. De buitenzijde verkeerd in goede onderhoudsstaat en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing (behoudens enige stalramen). De woonboerderij wordt nu voor een deel bewoond, een groot deel laat verbouwplannen toe. De gehele inpandige deel laat zich, indien gewenst, eenvoudig verbouwen tot bijvoorbeeld een woonkeuken en slaapkamers.
De fraaie gebinten en de mooie kapconstructie sieren deze prachtige achterzijde.
Het voorhuis is netjes en beschikt over een keuken en woonkamer die beide fraai en weids wegkijken over het ligt glooiende landschap. Er zijn nu twee slaapvertrekken op de begane grond, een werkkamer en een nette eenvoudige douche. Er is een grote bijkeuken via de gang te bereiken.

Op de etage bevinden zich twee (te verbouwen) slaapkamers.

Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.
Voor een impressie van de ligging bekijkt u vooral de sfeervideo.

Op de royale kavel (totaal 5480! m2) bevinden zich drie verzorgde opstallen. Er zijn twee goed onderhouden schuren; één voor het houden van kleinvee of paarden met eigen hooi afdeling en grote kap voor opslag en een naastgelegen schuur voor het plaatsen van apparatuur, machines of als onderkomen voor ruimte vragende hobby’s zoals old timers of motoren.
Het gastenverblijf “de Stolp” is schitterend. Stoer, robuust en met prachtig uitzicht. Dit leuke verblijf wordt verwarmd met hout- en pelletkachel.
Met enige aanpassing is hier eenvoudig een fraaie B&B te realiseren. Ook zou dit leuke object met enige aanpassing geschikt zijn voor mantelzorg of voor kantoor aan huis. Het uitzicht is weergaloos. U kijkt uit over uw eigen land en over de naastgelegen landerijen en houtwallen.

Bijzonderheden:
- Degelijk gebouwde woonboerderij met mogelijkheden (1908);
- Prachtige locatie!
- Alle rust maar toch snel bij alle voorzieningen;
- Groningen, Assen en Emmen op nog geen halfuur;
- Goede bijgebouwen, royale stal met kap, grote schuur voor hobby en machines;
- Leuk en prachtig gelegen gastenverblijf met garage;
- Royale kavel met eigen weiland (totaal 5480 m2);
- Geliefd en goed geoutilleerd Drents dorp te midden van geroemde natuur;
- 10 zonnepanelen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie