Borgercompagnie 238, 9631TP BORGERCOMPAGNIE

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

11.500 m2

Omschrijving

Prachtig paardenobject bestaande uit een riante boerderij, twee grote schuren, weide, een paddock, een buitenrijbaan (ca. 40 x 20 meter), mestopslag en veel parkeergelegenheid op het grotendeels keurig verharde erf. Er is voor de liefhebber tot een totaal van ruim 6,6 hectare grond bij te kopen.

De boerderij bestaat uit het woongedeelte aan de voorzijde en in het achterste deel een enorme inpandige schuur. Het woongedeelte heeft naast de woonkamer en de woonkeuken ook twee slaapkamers, badkamer en wc, veel provisieruimte en een inpandige garage op de begane grond. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het schitterende park Borgerswold. Op de etage zien we de derde slaapkamer met dakkapel. De buitenzijde van de boerderij is netjes onderhouden en in 1995 voorzien van nieuwe dakbedekking en deels nieuwe gevelmuren. Naast de boerderij staat een stookhut/atelier die voorzien is van een authentieke schouw.

Achter de boerderij vinden we twee grote bijgebouwen. De grootste (ca. 55 x 20 meter) is nu in gebruik als pensionstalling voor paarden met 12 stallen, zadelkamer, een binnenbak (nu ca. 20 x 15 meter, met mogelijkheid om deze te vergroten), sanitaire voorzieningen (toilet en douche), kantoor, magazijn en een kantine op de etage. Van deze geïsoleerde schuur is het dak met lichtstraat vernieuwd en geïsoleerd in 2006. De aanbouw is in 2006 geïsoleerd.
De tweede schuur (ca. 21 x 14,5 meter) betreft de voormalige aardappelschuur, is voorzien van isolatie en ondergrondse beluchting.

Het geheel biedt mogelijkheden voor diegene die voor paarden of met een heel andere gedachte veel ruimte zoekt. Neemt u gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Recreatiegebied Borgerswold, waar deze boerderij aan grenst, ligt ten westen van Veendam. Een prachtig gebied van maar liefst 450 hectare groot bestaande uit een parkachtig landschap met witgeschilderde bruggetjes en onder meer een camping, maneges en een fraai aangelegde 18 holes golfbaan. De ruiterpaden bieden tal van mogelijkheden voor het maken van prachtige tochten met uw paard(en).

Bijzonderheden:
- Het woongedeelte behoeft modernisering.
- Waterbron aanwezig.
- Krachtstroom in alle gebouwen aanwezig.
- De boerderij is deels voorzien van kunststof kozijnen en aluminium goten.
- Huidige bestemming: agrarisch.
- De rode lijn op de hoogtefoto geeft een indicatie van de nieuw te vormen kavelgrens. Dit dient door het kadaster nog uitgemeten te worden waarmee de aangegeven grootte een indicatie betreft.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie