Borgercompagniesterweg 70, 9632TD BORGERCOMPAGNIE

Vraagprijs

€ 525.000 kosten koper

Woonopp.

205 m2

Perceelopp.

2.065 m2

Omschrijving

In het buitengebied tussen Hoogezand en Veendam ligt op een prachtig landelijk plekje deze vrijstaande villa. Gebouwd in 1998 en sindsdien door de eerste bewoners bewoond. Vroeger stond op deze plek een boerderij waarnaar de stalraampjes in de garage nog verwijzen. Het huis is op een traditionele wijze gebouwd met onder meer een gemetselde binnen- en buitenmuur, geglazuurde pannen, betonnen vloeren, rood koperen goten en red cedar als afwerking van de dakkapel.

De begane grond van deze villa bestaat uit een riante woonkamer aan de zuidzuide van het huis, een keuken met ruime bijkeuken maar ook een werk-/slaapkamer en een badkamer. Hierdoor is het mogelijk om volledig op de begane grond te leven. Boven zijn aanvullend nog drie slaapkamers, een tweede badkamer en een grote zolderkamer waar ook eenvoudig slaapkamers te realiseren zijn. Door deze indeling is dit huis geschikt voor uiteenlopende doelgroepen. Ook aardig is dat er een fraaie langwerpige garage is met aan voor- en achterzijde een garagedeur. Er is hier ruimte voor twee auto's en de vloer betreft een vloeistofdichte vloer.

De kavel zoals dat op dit moment bekend is bij het Kadaster is een fraai perceel van ruim 2.000 vierkante meter. Echter, de verkoper heeft in het verleden al een extra strook aangrenzende grond gekocht (nu ook al in gebruik) van buren. De levering van deze grond dient nog plaats te vinden, het proces om dit te bewerkstelligen loopt momenteel en zal onze makelaar tijdens een bezichtiging nader toelichten. De kavelgrootte zorgt ervoor dat je hier heerlijk kan genieten van een riante tuin waarbij de achterzijde van het huis ook nog eens op het westen is georiënteerd. De tuin is voorzien van diverse soorten beplanting waaronder peren- en appelbomen en meerdere walnotenbomen.

Een ideaal huis voor diegene die graag landelijk maar tegelijkertijd in de buurt van voorzieningen wonen wil!

Bijzonderheden:
- Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming (begane grond).
- RVS rookkanaal.
- Glasvezel aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie