Borgweg 10, 9469PH SCHIPBORG

Woonopp.

230 m2

Perceelopp.

3.780 m2

Omschrijving

Wat een fraai plekje!

Deze uiterst charmante bungalow is verscholen gelegen in een prachtige bostuin (3780 m2 eigen grond). Via de lommerrijke oprit bereikt u dit onder architectuur gebouwde en verbouwde huis. De talrijke prachtige oude rhododendrons, de karakter gevende vliegdennen en de natuurlijke verdeling van gras, borders en bos geven het geheel een prachtige uitstraling.
De bungalow (180 m2) is 60 jaar met ongelooflijk veel plezier bewoond. Die jaren is er diverse keren aangebouwd en verbouwd. Het geheel is verrassend ruim en logisch van opzet. Ofschoon prima te bewonen verdient dit bijzondere huis het om te worden gebracht naar de huidige tijd. De plek en de charmante bungalow zijn een renovatie meer dan waard!

Op het eigen terrein bevindt zich nog een multifunctioneel gastenverblijf/atelier (circa 50 m2). Dit houten bouwwerk heeft een eigen doucheruimte, toilet en kitchenette. Met enige aanpassingen kan dit leuke object vele doelen dienen. Op het perceel bevinden zich eveneens een berging en een carport.

De locatie is erg geliefd. Het dorpje Schipborg bevindt zich op circa 15 autominuten van zowel Groningen als Assen.
Alle faciliteiten die u wenst vindt u in het naastgelegen uitstekend geoutilleerde Drentse dorp Zuidlaren.

De directe omgeving is geroemd om haar prachtige en bekroonde natuur. Schipborg is gelegen te midden van het beschermde stroomdal van de Drentsche Aa. Direct uit het huis kunt u uren recreëren in de omliggende natuur.
Ook watersportliefhebbers kunnen op het in de omgeving gelegen Zuidlaardermeer hun hart ophalen!

De leuke bungalow is prettig om te bewonen. Vanuit de gezellige living kijkt u fraai uit over uw eigen bostuin.
De nette, enigszins eenvoudige keuken grenst direct aan de woonkamer. Door hoge raampartijen, een oplopende daklijn, een passende open haardpartij en verrassend veel ruimte, is de living charmant en een bijzonder fijn leefvertrek.
De royale centrale hal verbindt alle vertrekken. Er is een bijkeuken, er zijn 4 slaapvertrekken en er zijn 2 badkamers waarvan er één grenst aan de masterbedroom. Alle kamers hebben contact met het groen van de tuin.

Voor een goede indruk van de indeling en voor een gevoel van de ruimte verwijzen wij u naar de plattegrond. Voor een sfeerimpressie moet u beslist de video bekijken.

Bijzonderheden:
- Fraai vormgegeven bungalow;
- Uniek perceel; 3780 m2 eigen grond;
- Lommerrijke bostuin;
- Groot gastenverblijf/atelier;
- Charmante living en 4 slaapkamers;
- Te midden van bekroonde natuur;
- Snel in Groningen en Assen;
- Alle faciliteiten van Zuidlaren “om de hoek”.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie