Borgweg 134, 9616TL SCHARMER

Woonopp.

345 m2

Perceelopp.

1.593 m2

Omschrijving

Volstrekt Uniek!!

Alles dat u wenst kunt u realiseren in dit heerlijk royale woonhuis. Dit voormalige schoolgebouw is uiterst smaakvol verbouwd tot een riant leefhuis. Hobbyruimte, een woonkeuken, een zonnige (goed onderhouden) tuin, een heerlijke lichte woonkamer en intieme sfeervolle slaapvertrekken; alles sfeervol en charmant.

Scharmer ligt op ca. 10 autominuten van Groningen en Haren. Ook per fiets zijn beide plaatsen goed te bereiken.

De afgelopen jaren is dit voormalige schoolgebouw met zorg omgetoverd in het unieke en comfortabele woonhuis dat het nu is. Alle ruimtes hebben een eigen karakter maar samen vormen ze één bijzonder mooi geheel.

Ind: Zijentree: De oude schoolingang is de spil van het gebouw. Vanuit deze gang zijn alle vertrekken te bereiken. De fraaie bovenetage is vanuit de gang alsmede de woonkeuken te bereiken. Alle leefvertrekken kijken weids uit over het tegenovergelegen landschap.
De woonkeuken, living en muziekkamer( voormalige klaslokalen) zijn allen ca 50 m². De woonkeuken heeft een open verbinding naar de keuken, deze in wengé hout gecombineerd met rvs uitgevoerde keuken is luxe en uitgebreid. Er is een 6 pits gaggenau kookplaat, ingebouwde gril/bbq, frituur en smeg vaatwasser. De oven en koelkast zijn separaat.
In de woonkeuken geeft de houtkachel extra sfeer.
Direct naast de woonkeuken bevindt zich de gezellige living. Een prettige samenkomplek voor het hele gezin, ook hier een fijne houtkachel.
De muziek hobbykamer heeft een mooie rustige sfeer. Ook in deze kamer geeft het licht, de hoge plafonds en het contact met de andere kamers een fijne ambiance.

Vanuit de hal bereikt u het voormalige gymlokaal (ca 52m²) met een eigen ingang. Een ideale ruimte om te ravotten of hobby of beroep in uit te oefenen.
Ook hier ideale hoogte en leuke sfeer. De voormalige toiletgroepen zijn omgebouwd tot ruime douche, toilet, wasmachine/droger, bergkast en cv ruimte.

Op de fraai verbouwde etage is ruimte voor 4 slaapvertrekken en twee badkamers. De masterbedroom is prachtig. De balken, de schuine kap, de mooie houten vloer en de open badkamer geven deze ruimte ( ca 36m²) grandeur. De badkamer (ca 33m²) is geheel vernieuwd en voorzien van ligbad, twee wastafels en een grote separate douche. Er zijn veel inbouwkasten. De andere 3 kamers ( ca 15,9 en 13 m²) zijn speels en knus. Alle kamers hebben een wastafel. Er is een separate douche en toilet. Doordat de kamers gesitueerd zijn onder de schuine kap is de effectieve bruikbare ruimte groter.

Vanuit de woonkamer loopt u via openslaande deuren direct een zonnig terras op. De tuin aan de voor- en achterzijde heeft gazons, borders, een pergola, speelpleintjes en diverse zonneterrassen. Er is een grote uit 2 delen bestaande schuur/berging van ca 38m². De vloeren zijn van beton en de wanden dubbelwandig.

Dit huis moet u van binnen gezien hebben om de ruimtes te beleven en om de sfeer te proeven !

Bijzonderheden:
- uniek object
- heerlijke en comfortabele leefruimte
- wonen met hobby of werk uitstekend te combineren
- op 10 min van Groningen en Haren
- goed onderhouden en sfeervol

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie