Boterdiep Wz 58, 9785AM ZUIDWOLDE

Woonopp.

200 m2

Perceelopp.

2.160 m2

Omschrijving

Weergaloos wonen!

Voor een goede impressie van de prachtige ligging raden wij u aan vooral de sfeervideo te bekijken.

Op nog geen 15 minuten fietsen van de stad Groningen vindt u in het geliefde dorpje Zuidwolde dit uitstekend onderhouden, vrijstaande, op royale kavel gesitueerde (2160 m2!) woonhuis met vrijstaande garage/gastenverblijf.
U kijkt vanuit de woonkamer prachtig vrij en weids weg over de aangrenzende landerijen. Zowel van de naast het zwembad gesitueerde veranda alsmede vanaf het zonneterras kunt u genieten van de ondergaande zon. Het verwarmde zwembad is professioneel aangelegd en een sieraad in de tuin.
Het Zweedse huis is uitermate goed geïsoleerd en kent vele leuke verrassingen zoals bijvoorbeeld een gezellige woonkeuken en een prachtig gesitueerde biljartkamer die ook als slaapkamer op de begane grond dienst zou kunnen doen.
De garage is eveneens goed geïsoleerd en kan eenvoudig verbouwd worden tot gastenverblijf/kantoor/B&B. De veranda aan de garage is een fantastische plek om van het uitzicht en van het zwembad te genieten.
Zuidwolde is een mooie karakteristiek dorpje tegen Groningen aan. Via het Boterdiep fietst u snel naar Groningen.

Indeling:
Entree naar ruime hal met garderobe en toegang tot toilet, bijkeuken met achteringang en toegang tot de prachtige en droge wijnkelder.
De woonkamer is prachtig. Fraai en weids kijkt u uit over het tegenover gelegen land. Er zijn zowel vanuit de woonkamer als de charmante woonkeuken openslaande deuren naar de zonneterrassen. De woonkamer heeft een sfeerverhogende (gas)haard. De living is via suitedeuren verbonden met de woonkeuken die luxe is vormgegeven (SieMatic) en voorzien van alle gemakken. U kijkt mooi uit over het eigen terras en over het ideaal gesitueerde zwembad. Aan de woonkamer grenst een royale werk/biljartkamer. Indien gewenst zou deze ruimte eenvoudig verbouwd kunnen worden tot slaapkamer met badkamer op de begane grond.

Op de etage bevinden zich naast een riante overloop een viertal slaapkamers van circa 17, 14, 14 en 11 m² alsmede een luxe badkamer welke is voorzien van een jacuzzi, douche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat en via de overloop te bereiken.
Een grote zolder is bereikbaar via de vlizotrap.

Bijzonderheden:
- sfeervol en charmant door grote overstekken, veranda’s en terrassen
- mooie beschutte ligging
- goed onderhouden Zweeds huis
- mooi zwembad verwarmd door een luchtwarmtepomp
- op fietsafstand van Groningen

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie