Boterdijk 13, 9765EA PATERSWOLDE

Woonopp.

174 m2

Perceelopp.

1.132 m2

Omschrijving

Wat een fijn plekje!

Op circa 20 minuten fietsen van Groningen ligt dit charmante riet gedekte woonhuis. Het vrijstaande huis is gesitueerd op een royale kavel van 1132 m2 en beschikt over een aangebouwde garage, werkplaats en inpandige bijkeuken.

Het geheel kan volledig gelijkvloers worden bewoond door de uitgebreide woonplattegrond op de begane grond, de bijkeuken biedt hiertoe een uitstekende mogelijkheid. Ook kan het prima als gezinshuis dienst doen door de drie royale slaapkamers op de verdieping. De ligging van het huis is prachtig! Het uitzicht vanuit de living over de tegenovergelegen houtwal en het grasland met ooievaarsnest is weids.

De Boterdijk ligt aan de rand van Paterswolde aan de Groningse kant. U bent snel in Groningen of op de A28. In de loop der jaren is dit leuke huis diverse keren uit- en verbouwd. Er is een uiterst charmant geheel ontstaan met een op de tuin uitzicht biedende serre, een gezellige eetkeuken en een intieme zithoek bij de houtkachel.

Indeling begane grond:
Entree – hal met trapopgang, toilet en toegang tot de provisiekelder. De woonkamer met aangebouwde tuinkamer is 48 m2. De voorzijde biedt een fraai uitzicht en middels dubbele deuren is het terras op de achterzijde te bereiken.

De gezellige keuken laat je verrassen, deze is gesitueerd op de achterzijde en ruim 20 m2 groot en heeft eveneens een deur naar het terras. Bijkeuken - achteringang (vanaf de bouw was dit een garage) met aansluitend een werkplaats/berging en de aangebouwde garage (18 m2).
De tuin is verzorgd en biedt voor ieder seizoen een fijn plekje om buiten te zijn, dit kan in zowel in als uit de zon!

Verdieping I:
Overloop met kastenwand en aansluitend 3 slaapkamers van 24, 16 en 18 m2. De slaapkamers zijn allemaal van vaste kasten/wastafel voorzien. Badkamer met ligbad/douche, toilet en wastafel.

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare vliering.

Bijzonderheden:
- charmant, vrijstaand en riet gedekt;
- woonoppervlak 174 m2;
- goede locatie;
- snel op de fiets in Groningen;
- Goed onderhouden, enige modernisering gewenst;
- fraai, weids uitzicht;
- notariële overdracht via notaris Broekema.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie