Boterdijk 7, 9765EA PATERSWOLDE

Woonopp.

151 m2

Perceelopp.

660 m2

Omschrijving

Sfeervol vrijstaand jaren vijftig woonhuis, uitgebouwd aan de achterzijde en met aangebouwde garage, grote oprit en royale tuin rondom. Het huis is in 2000 uitgebouwd. Daarnaast is het geheel recent gemoderniseerd in 2019 met een moderne open keuken, vernieuwde luxe badkamer en geheel voorzien van een strakke afwerking. Het perceel is mooi royaal met 660m²

De Boterdijk is een landelijk gelegen weg. Vlakbij natuurgebieden zoals het Paterswoldsemeer, het Friescheveen, de Onlanden en landgoed de Braak. Maar ook de stad Groningen, Haren en Eelde zijn allemaal op korte afstand te bereiken.

Indeling: entree aan de voorzijde, hal met trapopgang naar boven, rechts een fijne werkkamer (circa 13m²) en links de ruime en lichte living van bijna 60 m² met moderne openkeuken met kookeiland. De voorkamer biedt plaats aan een royale zithoek, in de uitbouw aan de achterzijde een royale achterkamer/tuinkamer met plaats voor een grote eettafel, veel raamoppervlak en openslaande deuren naar de achtertuin. Daar tussen gelegen de moderne open keuken. In de keuken de deur naar de kelder met provisieruimte.
Vanuit de keuken een zijdeur naar de naastgelegen bijkeuken met wasruimte, modern toilet, zij-entree via de garage binnendoor en een extra slaapkamer van circa 12m² aan de achterzijde van het huis met tuindeur.

Eerste verdieping: overloop met berging (achter de badkamer), grote vernieuwde badkamer en een ruime slaapkamer onder de schuine kap met ingebouwde kasten, 6 velux dakramen en een airco. De moderne badkamer (2019) beschikt over een inloopdouche (met regendouche), wastafelmeubel, ligbad, handdoekradiator en tweede toilet.

Bijzonderheden:

- bouwjaar 1954, uitbouw 2000, modernisering 2019-2020;
- woonoppervlak circa 151 m²;
- inhoud circa 665 m³;
- inclusief alarminstallatie;
- 10 zonnepanelen bj eind 2020;
- elektrische screens bij de serre/tuinkamer;
- aangebouwde garage (26m²)met elektrische segmentdeur, zij-ingang en tuindeur;
- houten tuinberging, achtertuin afsluitbaar middels een hek;
- 2 nieuwe airco-units: 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer op de verdieping, zowel voor koelen als verwarmen;
- verwarming en warm water middels CV-ketel Atag HR, bouwjaar 2019.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie