Boterdijk 9, 9765EA PATERSWOLDE

Woonopp.

158 m2

Perceelopp.

1.176 m2

Omschrijving

Wat een fijn plekje!

Op circa 20 minuten fietsen van Groningen ligt dit charmante riet gedekte woonhuis.
Het vrijstaande huis is gesitueerd op een royale kavel van 1176 m2. Op het perceel staat een stenen garage (26 m2) met enige zonnepanelen en een houten tuinhuis met sauna. Eveneens is er een tuinkas.
Het geheel kan volledig gelijkvloers worden bewoond door de uitgebreide woonplattegrond op de begane grond. Ook kan het prima als gezinshuis dienst doen door de twee royale slaapkamers onder de schuine kap.

De ligging van het huis is prachtig! Het uitzicht vanuit de living over de tegenovergelegen houtwal en het grasland met ooievaarsnest is weids. De Boterdijk ligt aan de rand van Paterswolde aan de Groningse kant. U bent snel in Groningen of op de A28.

Het huis, een zogenaamd “Trabo”huis, een vorm van systeembouw uit de jaren ’50, is bijzonder. In de loop der jaren is dit leuke huis diverse keren uit- en verbouwd. Er is een uiterst charmant geheel ontstaan met een op de tuin uitzicht biedende serre, een speelse eethoek bij de Bulthaup keuken en een intieme zithoek rondom de houtkachel.
Op de begane grond zijn nog drie vertrekken gesitueerd. Aan de woonkamer bevindt zich een werkkamer en er zijn nog twee slaapkamers die vanuit de hal te bereiken zijn. Een eenvoudige badkamer en separaat toilet bevinden zich eveneens in de hal.
Vanuit de keuken bereikt u een grote bijkeuken met deur naar de tuin en een kelderkast.

Vanuit de hal bereikt u de 1e etage. Hier zijn twee slaapkamers en zolderruimte onder de schuine kap gesitueerd.

Voor een goed beeld van ruimte en indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor de goede sfeer bevelen wij u van harte de sfeervideo aan!

Bijzonderheden:
- charmant, vrijstaand en riet gedekt;
- goede locatie;
- snel op de fiets in Groningen;
- enige modernisering en onderhoud gewenst;
- fraai, weids uitzicht.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie