Yde
Breukenweg 1, 9494 RV

Woonopp.

234 m2

Perceelopp.

1.060 m2

Modern en goed geïsoleerd landhuis/gezinshuis op een mooie locatie gelegen aan de rand van Yde met uitzicht over de landerijen op een eigen perceel van 1060m² met een heerlijk vrije tuin. Het huis is degelijk en robuust gebouwd in 2009, beschikt over circa 234m² woonoppervlak met twee slaap/werk kamers op de begane grond met daarbij ook een badkamer!

Het huis ligt op de hoek Duinstraat en de Breukenweg. Aan de linkerzijde van het huis (aan de Duinstraat) komt u aan op de ruime oprit met plaats voor meerdere auto's. Via de oprit kunt u naar de zijingang naar de bijkeuken of via de hoofdentree op de hoek van het huis (aan de Breukenweg).

Indeling: hoofdentree onder een groot dak overstek (droog en beschut binnen komen). Ruime hal met modern toilet, werkkamer aan de voorzijde en fijne slaapkamer aan de achterzijde met eigen badkamer (inloopdouche, handdoekradiator en wastafel). Tuingericht de woonkamer met grote glas pui (waardoor heerlijk licht) naar de tuin met twee openslaande deuren. Aansluitend via een open verbinding de ruime woon/eetkeuken met plaats voor een grote eettafel, twee openslaande deuren naar het terras/de tuin. De keuken is neutraal uitgevoerd, geplaatst in hoekopstelling en voorzien van stenen werkblad, inbouwapparatuur en een breed rvs fornuis. Vanuit de keuken aansluitend de bijkeuken met extra keuken blok, cv-opstelling, plaats voor de wasmachine/droger en de zijingang (vlakbij de oprit).

Via de hal gaan we met een rechte 'luie trap' (=makkelijk beloopbaar) naar de verdieping. Hier komt u op een ruime en erg lichte overloop door de grote glas pui met 2x openslaande deuren naar de loggia met prachtig uitzicht over de tuin en de achtergelegen landerijen. Op deze verdieping vier ruime slaapkamers. In een van deze kamers is een sauna geplaatst. Grote en complete badkamer met vloerverwarming, dakkapel, toilet, inloopdouche, handdoekradiator, ligbad en twee wastafels.

Een vlizotrap biedt toegang tot de zolderruimte/ bergruimte op de tweede verdieping.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2009;
- perceel 1060m²;
- woonoppervlak circa 234m²;
- goed geïsoleerd;
- geheel vloerverwarming op de begane grond + badkamer op de verdieping;
- onderhoudsarm door kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- houtkachel in de woonkamer;
- voorzien van waterontharder;
- houten garage/schuur (35m²) met zoldertje, betonvloer, tuindeur en kanteldeur;
- inclusief houten kippenhok.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert