Brink 11, 9481BE VRIES

Woonopp.

205 m2

Perceelopp.

1.533 m2

Omschrijving

Hier bieden wij namens de eigenaars het overgrote deel van een markante woonboerderij in het hartje van Vries te koop aan. Het dorp Vries met een inwoneraantal van iets meer dan 4.000 mensen is een aantrekkelijk dorp vanwege haar ligging in het noorden van Drenthe, de vele voorzieningen en de goede verbinding met de steden Groningen en Assen. En hier, midden in dit leuke dorp staat deze grondig verbouwde woonboerderij op een opvallend grote kavel. De huidige eigenaars verbouwden het in 2018 tot een comfortabel en eigenzinnig gezinshuis met voldoende ruimte voor wonen, thuiswerken en hobby's.

En wat te denken van een oudere boerderij met sfeerbepalende kenmerken van toen maar met het comfort van nu. Dit huis kreeg maar liefst energielabel A+++ toebedeeld en dat komen we maar weinig tegen. Tegelijkertijd is het wel degelijk verklaarbaar aangezien het geheel voorzien is van een warmtepomp, goede isolatie en 28 zonnepanelen. Goed voorbereid voor de toekomst dus!

De begane grond is ingedeeld met een sfeervolle woonkamer met grote vide, een zeer riante woonkeuken, een slaapkamer met eigen douche en aansluitend een kleed-/waskamer, badkamer, wc en interne toegang tot de zeer ruime inpandige berging.
De etage is vooralsnog het domein van de kinderen met vier slaapkamers, een wc en de overloop met veel ruimte voor een groot bureau of een extra zitplek.

Achter de boerderij aangekomen valt de enorme tuin op, zeker als we ons realiseren dat we hier midden in het dorp zijn. Naast de stookhut die weer op een moderne manier dienst doet als stookhut zien we een bijgebouw met een prachtige tuinkamer, kippenverblijf en zolder. Tenslotte achter op het perceel een kas met daarin een hottub met warmtepomp.

U ziet het, deze boerderij biedt nogal wat mogelijkheden maar is vooral een plek om comfortabel te wonen op een ontzettend leuke plek!

Bijzonderheid:
- Het voorhuis, nummer 9, is niet bij dit aanbod inbegrepen maar is wel te koop waarbij de koper van nummer 11 de eerste keus heeft. Dit betreft een zelfstandig, charmant - nu verhuurd - deel van de boerderij met op de begane grond een slaapkamer, badkamer en keuken. Op de etage een sfeervolle living. Vraagprijs €199.000,-- k.k. (energielabel A+).

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie