Brinkstraat 13, 9467PD ANLOO

Woonopp.

346 m2

Perceelopp.

575 m2

Omschrijving

Een prachtige woonboerderij.

Voor een goede sfeerimpressie bevelen wij u van harte de gemaakte video aan.

In de kern van het geliefde en pittoreske Drentsche dorp Anloo ligt deze fraai verbouwde woonboerderij. Door de jaren heen is met zorg en liefde de woonboerderij gerealiseerd die het nu is. De kernwoorden zijn: speels, authentiek en bovenal sfeervol en charmant.
Een heerlijk huis om lekker ruim in te kunnen leven. De omliggende tuin is door zijn prettige omvang (totaal 557 m2) goed beheersbaar en heeft mooie oude appelbomen en prettige zonneterrassen.
De directe omgeving is schilderachtig. Mooie oude boerderijen en leuke karakteristieke huizen wisselen zich hier af. De doorgaande weg heeft een 30 km begrenzing, dus er wordt rustig langs de woonboerderij gereden.
Direct vanuit de boerderij loopt u het mooie dorp in. Er is een actief verenigingsleven voor wie dat wil. Anloo staat bekend om zijn karakteristieke Magnuskerk en haar wonderschone omringende natuur. Uren kunt u wandelen of fietsen door het geroemde en bekroonde natuurgebied van onder andere het stroomdal van de Dentsche Aa en het Kniphorsterbos. Wat Anloo ideaal maakt is de prettige en rustige woonomgeving in combinatie met de nabijheid van steden als Groningen (20 minuten) en Assen (10 minuten). De bushalte naar genoemde steden bevindt zich in de directe omgeving.
De buurdorpen Zuidlaren en Annen bieden alles aan winkelvoorzieningen die u wenst.
Anloo heeft een eigen goede basisschool die onder ander de omliggende dorpen faciliteert.

De woonboerderij is goed en sfeervol verbouwd.
Het huis is ideaal voor een gezin maar kan ook dienst doen als ruim levensloopbestendig huis, omdat er ook verzorgde slaapkamers en een badkamer op de begane grond zijn gesitueerd.
De speelse indeling maakt dat ieder zijn eigen privéplek heeft en er zijn gezellige samenkomplekken in de woonkeuken en de bijzonder charmante living. Rond de goed geplaatste houtkachel is het uren gezellig toeven.

De woonkeuken is luxe uitgevoerd en heeft een combinatie van landelijke sfeer met industriële elementen. Het Boretti gasfornuis en de diverse luxe inbouwapparatuur geven comfort en gemak. De openslaande deuren leiden direct naar een zonneterras.
De woonkamer is het pronkstuk! Hoogte (deels 5.56 m), oude gebinten, mooie oude raampartijen en een goed gekozen rustige tegelvloer met vloerverwarming maken het geheel bijzonder sfeervol. De vide verbindt de kamers op de verdieping op speelse en transparante wijze. Het is een plezierig ruim huis zonder dat u zich in de ruimte verloren voelt. Voor de complete indeling verwijzen wij u naar de bijgeleverde tekeningen.

Bijzonderheden:
- Goed verbouwd en sfeervol
- Mooie en originele materialen;
- Moderne keukeninrichting en badkamers
- Stijlvolle en bovenal charmante living en woonkeuken
- Geliefd Drents dorp Anloo
- Beheersbare tuin in authentieke omgeving
- Geroemde natuur in directe omgeving
- CV-gas combi met boiler en vloerverwarming, houtkachel en radiatoren
- Deels glas-, deels muur- plafond- en vloerisolatie.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie