Bunnerveenseweg 25, 9321VZ PEIZE

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

1.930 m2

Omschrijving

DOOR DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN

Een eigen paradijs in het groen!

Op een heerlijke woonplek omringd door groen en enkele andere huizen gelegen volledig gemoderniseerde woonboerderij. Dit riet gedekte woonhuis is vanaf 2014 volledig onderhanden genomen en vergroot tot een volstrekt eigen plek, feitelijk een klein paradijsje op een heerlijk ruime kavel van 1930 m2 met riante schuur met veranda en buitenkeuken, tuinhuis, plantenkas, dierenverblijf en een fraai zwembad.

De ligging net even buiten het forensendorp Peize maakt dat alle voorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik zijn. Door de ligging, zeker op de achterzijde met een schitterend uitzicht, is het gevoel van landelijk wonen in optima forma aanwezig.

Kortom een erg leuk verbouwd, sfeervol en instap klaar woonboerderijtje op een heerlijk besloten perceel!

Indeling begane grond:
Entree – hal met aansluitend de gezellige woonkamer met houtkachel, deuren naar de tuin en gedeeltelijk open keuken. Doordat het plafond tot in de nok van de boerderij is opengewerkt en de balken in zicht zijn gebleven is de ruimte optimaal qua woonbeleving. De keuken is modern en biedt veel praktische ruimte voor de kookliefhebber. Woonkamer en keuken zijn gezamenlijk 40 m2.

Op de begane grond zijn 3 slaapkamers. Twee slaapkamers van 8 en 9,5 m2 zitten op de voorzijde van het huis met fraaie kruisramen en balkenplafonds. De ouder slaapkamer (13 m2) zit op de achterzijde en beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche, losstaand ligbad, toilet en dubbele wastafel. Vanuit de hal is het toilet en een tweede badkamer met inloopdouche/wastafel bereikbaar. De badkamers zijn luxe qua afwerking met inbouwkranen, regendouches en marmeren tegels op de muren.

De woonkamer, keuken, gang en de badkamer op de voorzijde zijn voorzien van vloerverwarming.

Verdieping:
Overloop – vide die als werkhoek in gebruik is, deze ruimte staat in direct contact met de woonkamer. Tevens is hier de 4de slaapkamer van 8 m2 (effectief is deze kamer groter omdat er gemeten is vanaf de 1,5 meterlijn).

Buiten:
De vrijstaande schuur van 23 m2 is achter het huis gelegen en beschikt over een zeer fraaie veranda – overdekt terras met buitenkeuken van 18 m2. Het is hier heerlijk vertoeven tot in de late uurtjes. Het vrijstaande tuinhuis is voor vele doeleinden te gebruiken, hierbij kan ook zeker worden gedacht aan een guesthouse of thuiswerkplek met zicht op de prachtige tuin. De plantenkas en het dierenverblijf zijn mooie aanvullingen op het “buiten” leven evenals het niervormige zwembad die absoluut een favoriet zal zijn bij (klein-)kinderen.

Het dorp:
Peize is een gemoedelijke brinkdorp van ca. 5000 inwoners in de kop van Drenthe en gelegen op ca. 10 autominuten van de stad Groningen, Daarnaast is er een prima fietsroute via natuurgebied de Onlanden naar Groningen. Peize is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een goede ontsluiting naar de A 28 en de A 7, heeft alle basisvoorzieningen zoals scholen, gezellige restaurants en cafés. Daarnaast is er een actief verenigingsleven en zijn er verschillende sportaccommodaties.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie