Groningen
C.H. Petersstraat 27, 9714 CH

Woonopp.

50 m2

Charmante benedenwoning gelegen in de Professorenbuurt, onderdeel van de Korrewegwijk. Op loopafstand van de gezellige binnenstad en het Noorderplantsoen met onder meer een ruime keuze aan horeca, musea, winkels en vertier. De buurt heeft tal van voorzieningen en heeft een ideale ligging ten opzichte van het UMCG. In de zomermaanden is het fijn toeven aan het stadsstrand.

Gebouwd in 1929 met veel historische en karakteristieke kenmerken welke zo kenmerkend zijn voor deze bouwperiode. Zo beschikt de woning over originele en suite, twee natuurstenen schouwen, prachtige paneeldeuren en hoge plafonds met sierlijsten.

De lichte, gezellige woonkamer en suite heeft aan de voorzijde een zitkamer met natuurstenen schouw en vaste kasten en aan de achterzijde een woonkeuken met natuurstenen schouw, vaste kast en deur naar de zonnige achtertuin op het zuidoosten. De badkamer is compact en voorzien van een douchecabine, wastafel, radiator en cv-opstelling. In de hal is er een separaat toilet én een verdiepte trapkast met meterkast. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, grenzend aan de tuin.

De woning is ruim twintig jaar geleden door de huidige eigenaars in eigendom verkregen en met veel liefde en zorg onderhouden. Zo is de woning onder andere voorzien van dubbel glas en een cv-installatie en is het meest recent, in 2022, het schilderwerk uitgevoerd. Nu is de tijd daar om een nieuwe liefhebbende eigenaar te vinden voor dit fijne benedenhuis!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert