C.H. Petersstraat 27, 9714CH GRONINGEN

Woonopp.

50 m2

Omschrijving

Charmante benedenwoning gelegen in de Professorenbuurt, onderdeel van de Korrewegwijk. Op loopafstand van de gezellige binnenstad en het Noorderplantsoen met onder meer een ruime keuze aan horeca, musea, winkels en vertier. De buurt heeft tal van voorzieningen en heeft een ideale ligging ten opzichte van het UMCG. In de zomermaanden is het fijn toeven aan het stadsstrand.

Gebouwd in 1929 met veel historische en karakteristieke kenmerken welke zo kenmerkend zijn voor deze bouwperiode. Zo beschikt de woning over originele en suite, twee natuurstenen schouwen, prachtige paneeldeuren en hoge plafonds met sierlijsten.

De lichte, gezellige woonkamer en suite heeft aan de voorzijde een zitkamer met natuurstenen schouw en vaste kasten en aan de achterzijde een woonkeuken met natuurstenen schouw, vaste kast en deur naar de zonnige achtertuin op het zuidoosten. De badkamer is compact en voorzien van een douchecabine, wastafel, radiator en cv-opstelling. In de hal is er een separaat toilet én een verdiepte trapkast met meterkast. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, grenzend aan de tuin.

De woning is ruim twintig jaar geleden door de huidige eigenaars in eigendom verkregen en met veel liefde en zorg onderhouden. Zo is de woning onder andere voorzien van dubbel glas en een cv-installatie en is het meest recent, in 2022, het schilderwerk uitgevoerd. Nu is de tijd daar om een nieuwe liefhebbende eigenaar te vinden voor dit fijne benedenhuis!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie