Dannemeerweg 9, 9626TK SCHILDWOLDE

Vraagprijs

€ 689.000 kosten koper

Woonopp.

226 m2

Perceelopp.

3000 m2

Omschrijving

Aan de noordwestelijke rand van Schildwolde vinden we deze grote en verrassende villa met dubbele inpandige garage. In 2007 nieuw gebouwd en daarmee voldoet dit markante landhuis aan actuele eisen van duurzaamheid en isolatie. Het perceel waarop dit huis is gebouwd is met 3.000 vierkante meter fraai van formaat maar tegelijkertijd niet onbewerkbaar groot. Het is een prachtig geheel waarbij duidelijk zichtbaar is dat er over de bouw is nagedacht, een degelijke en robuuste woning is het resultaat.

De begane grond bestaat uit een zeer ruime living met halfronde erker en meerdere dubbele deuren naar de tuin. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om diverse zithoekjes en bijvoorbeeld een tv-hoek te realiseren maar verbind je op zomerse dagen huis en tuin ook mooi met elkaar. De keuken past uitstekend bij de sfeer van het huis en is compleet ingericht. Via een bijkeuken is de dubbele garage te bereiken en in deze garage zien we vervolgens weer een trap naar de etage. Tenslotte wat de begane grond betreft een wc en hal met trap naar de etage.
De etage is ingericht met drie slaapkamers, een luxe badkamer en een vierde kamer (boven de garage), nu ingericht als gezellig huiscafé. Uiteraard zou ook deze ruimte natuurlijk dienst kunnen doen als slaapkamer.

Komt u gerust eens een kijkje nemen en laat u verrassen!

Bijzonderheden:
- Fraaie geïsoleerde houten schuur (2009) met veranda aanwezig. Voorzien van elektra met krachtstroom, aanvoer van gas en water is voorbereidt).
- Vloerverwarming t.p.v. begane grond m.u.v. woonkamer en garage.
- Houtkachel in de woonkamer.
- Heteluchtverwarming met warmte-terug-win-installatie aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie