De Akkers 1, 9619PV FROOMBOSCH

Woonopp.

205 m2

Perceelopp.

10.095 m2

Omschrijving

Stijlvol verbouwde woonboerderij met prachtig gastenverblijf op een vrije kavel van ruim 1 hectare eigen grond.
Totaal woonoppervlak 205 m2, waarvan woonboerderij 164 m2 en gastenverblijf 37 m2.

De ligging is ideaal, heerlijk rustig op nog geen 15 minuten van de gezellige stad Groningen. Via een lange oprijlaan vanaf de Hoofdweg bereikt u dit “buurtschapje” van 5 vrijstaande huizen. De woonboerderij ligt hierdoor prettig landelijk en vrij maar toch beschut. Het dorp is slechts 600 m rijden, landgoed Fraeylemaborg in Slochteren is een paar kilometer verwijderd!

Deze prachtige woonplek biedt alles dat u wenst van het buitenleven! De tuin heeft zorgvuldig aangelegde borders rondom het gastenverblijf en de woonboerderij. De grassen, bloemen en planten verrassen u het hele jaar met hun variatie in kleuren en vorm.
De mooi met Cortenstaal begrensde bakken in de moestuin zijn een lust voor het oog. De tuin beschikt over een fruitboomgaard, bosschages, fraaie doorkijkjes over de landerijen en een prachtig door een beukenhaag omzoomde oprijlaan. In de tuin bevindt zich een goed gevulde houtopslag, een schuur, een stookhutje voor de fietsen en een uitmuntend gastenverblijf.

Dit recent (2017) geplaatste gastenverblijf (circa 37 m2) is onder architectuur gerealiseerd en combineert strakke lijnen met een fraai passend uiterlijk in de omgeving. Dit mooie bouwwerk is een plezier om in te vertoeven om te werken, logeren of om gewoon te genieten van al het moois om u heen!
Het gastenverblijf is voorzien van een pantry en passende badkamer, heeft een sfeer verhogende houtkachel, vloerverwarming en een heerlijke veranda met vrij uitzicht. Naast dit leuke verblijf bevindt zich aan de buitenzijde een fraai vormgegeven buitendouche met warm en koud water.

De woonboerderij (circa 164 m2) zelf is goed gerenoveerd (2005) en verkeert in goede onderhoudsstaat. De sfeer is bijzonder door de mooie lichtinval, de hoogte van de plafonds, de stijlvolle gebinten en de strakke maar toch intieme vormgeving.
De open keuken is in landelijke stijl uitgevoerd maar eveneens strak en modern.
Ook in de woonkamer bevindt zich (naast de vloerverwarming) een heerlijke en sfeer verhogende houtkachel.
De centrale hal heeft eveneens bijzondere kenmerken zoals gebinten, doorkijkjes en fraai trappenhuis.
Op de begane grond bevindt zich een royale slaapkamer met veel vaste kasten en een naastgelegen luxe badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel.
Er is vanuit de hal een ruime bijkeuken bereikbaar met veel kastruimte en een 2e aanrechtblad. Ook is hier de CV-combi ketel gesitueerd. Vanuit hier kunt u direct de tuin inlopen.

Via de hal bereikt u middels de mooi vormgegeven trap de 1e etage. Hier bevinden zich twee leuke slaapvertrekken, een royale speel-/hobbyzolder en achtergelegen bergzolder.

Voor een goede indruk van de sfeer en de omgeving van deze bijzondere woonboerderij raden wij u beslist aan de video te bekijken. Voor de indeling en de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden:
- Fraai geheel!
- Goed verbouwde en goed geïsoleerde woonboerderij (verbouwingen 2005 en 2017);
- Stijlvol en prachtig gastenverblijf;
- Zorgvuldig aangelegde parkachtige tuin;
- Snel in Groningen;
- Vrij maar beschut;
- Ruime vrijstaande schuur (33 m2);
- Vloerverwarming en fijne houtkachel(s);
- Fijn huis om te bewonen!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie