Eelderwolde
De Oeverlibel 11, 9766 PT

Woonopp.

340 m2

Perceelopp.

923 m2

Onder architectuur gebouwde Villa met subliem uitzicht over natuurgebied “De Onlanden”.

In de moderne wijk Ter Borch tegen de stadsrand van Groningen staat deze strak vorm gegeven Villa aan het eind van deze heerlijk breed opgezette laan. De Oeverlibel is feitelijk een eiland waarbij de architect (VDPA architecten) iedere Villa een uniek karakter heeft meegegeven. Het huis is met veel aandacht voor stijl, comfort en luxe in 2015 gerealiseerd waarbij de woonplattegrond doordacht en speels van opzet is, en uiteraard geheel gericht op het fantastische weidse uitzicht over de Onlanden. Door het panoramisch uitzicht maak je ieder seizoen als een wisselend schilderij mee!

De villa heeft een buitengewoon riante maatvoering en is een echt familiehuis waar wonen, werken en recreëren naadloos in elkaar overlopen. Zowel de zuid en westzijde van de kavel van 923 m2 wordt omsloten door water. De tuin heeft verschillende terrassen en op de westkant is een wellness area met zwembad aanwezig met lounge – buitenkeuken die na keuze zowel open als overdekt kan worden gebruikt.

De ligging in het ruim opgezette deelgebied “Rietwijk” maakt dat uitvalswegen waaronder de A7 vlot te bereiken zijn, ook met de fiets bereik je via het stadspark de binnenstad van Groningen snel. Ter Borch zelf biedt uitstekende basisscholen en medische- en sportvoorzieningen.

Indeling begane grond:
Entree – hal waarin de ruimtelijkheid van het huis direct zichtbaar wordt door het hoge plafond van ruim 6 meter en de vide! In de hal is de trap naar de verdieping en het gastentoilet. De living is eveneens ruimtelijk door het hoge plafond van ruim 3 meter en wordt extra versterkt door de grote ramen en schuifpui op maaiveld niveau. De living beschikt over een open haard. De leefkeuken is doordacht op een hoger niveau gelegen dan de living, zittend aan de eetkamertafel komt de kracht van de plek in optima forma naar voren, het ultieme uitzicht over de Onlanden. De Bulthaup keuken is modern en van alle comfort voorzien, het overdekte buitenterras is feitelijk een verlengstuk van de keuken en maakt dat er tot in de late uurtjes heerlijk van de omgeving kan worden genoten.

Op de begane grond is op de achterzijde een slaap – werkkamer aanwezig met tegenover gelegen eigen badkamer met douche en wastafelmeubel. De voormalige garage is omgezet naar een kantoor – werkplek aan huis, met eigen toilet, kitchenette en de mogelijkheid voor een eigen entree. Hiermee is het ook uitermate geschikt voor een praktijk aan huis.
Vanuit de hal is ook het ondergelegen souterrain of beter gezegd de chill room te bereiken, deze heeft een prachtig groot liggend raam zodat ook daglicht hier vrij spel heeft.

Verdieping:
De vide is riant en licht door het modern ontworpen glas in lood raam. Op de vide is een separaat toilet, technische ruimte en uiteraard zijn de slaapkamers op deze verdieping aanwezig. De masterbedroom met kastenwand beschikt over een eigen luxe badkamer met vrijstaand ligbad, wastafelmeubel, toilet en doucheruimte. Vanuit deze slaapkamer is ook het balkon op de zuid – westzijde te bereiken met jacuzzi.

Slaapkamer 2 biedt eveneens toegang tot het balkon op het zuid – westen. Tweede badkamer met douche en wastafelmeubel. Strijk – waskamer met kastenwand, deze kamer kan indien gewenst ook prima als extra slaapkamer worden gebruikt. Slaapkamer 3 en slaapkamer 4 die ook beschikt over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel. Kortom 4 fijne slaapkamers en 3 complete badkamers op de verdieping.

Buiten:
De villa is gelegen op een riant perceel van 923 m2 waarbij de tuin doordacht en praktisch is ingericht. Op de achterzijde is het middels een lucht/warmte pomp verwarmde zwembad met afsluitbaar dek, een fijne relaxhoek met buitenkeuken die naar wens kan worden overdekt.

Daarnaast is er nog een schuur – berging voor de fietsen en de benodigde apparatuur voor het zwembad en een aanlegsteiger voor een bootje. Op de voorzijde is de mogelijkheid voor riant parkeren op zowel het eigen erf als in de laan zelf.

Kortom een droom villa op een sublieme woonplek waarbij het echt thuis komen is!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert