Haren Gn
De Ree 11, 9753 BX

Vraagprijs

€ 889.000 k.k.

Woonopp.

258 m2

Perceelopp.

666 m2

Een zeldzame kans: wonen in de groene parel van het Noorden en aan Natura 2000!

Deze plek is uniek en het herenhuis biedt ongekende mogelijkheden. Hoe mooi is dat, wonen in een herenhuis met weids en vrij uitzicht over weilanden en een uniek natuurgebied van het Groninger Landschap!

Door zijn bouw en grootte biedt het huis volop mogelijkheden. Het is een royale helft van een dubbel woonhuis, met aangebouwde kantoorruimte (met eigen entree) en vrijstaande paardenboxen. Dit maakt de woning aantrekkelijk voor gezinnen, kantoor aan huis, mantelzorgers, atelier en dierenliefhebbers. Door de plek en het aangebouwde kantoor ontstaat de woonervaring van een vrijstaande woning!

Het herenhuis ligt op loopafstand van NS-Haren en op fietsafstand van het centrum van Groningen, de A28 en A7 zijn dichtbij.

Het herenhuis uit 1994 is gelegen aan de rand van de kinderrijke wijk Oosterhaar en biedt volop rust en ruimte. De wijk biedt een uitstekend voorzieningenniveau met o.a. een supermarkt, bakker en groentewinkel, daarnaast zijn er diverse basisscholen. De Ree is een daarnaast een zeer rustig straatje waarbij het huis aan de voorzijde uitkijkt op een houtsingel en aan de achterzijde op het Groninger Landschap.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet, garderobe en trapopgang naar de verdieping. De L-vormige living met haard heeft een volledige glazen pui met deuren naar de achtertuin en het terras. Vanuit de living is er weids uitzicht over weilanden en het Groninger Landschap. De keuken is eveneens ruim van opzet, is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en heeft een gezellige erker die een leuk zicht geeft op de voortuin.

Vanuit de hal is de garage/berging binnendoor te bereiken, deze praktische ruimte biedt eveneens toegang tot de achtertuin en beschikt over een grote bergzolder. Twee paardenboxen bieden ruimte voor extra opslag of hobbydieren.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 2 slaapkamers van 20 en 11 m2, zowel op de overloop als de “ouder” slaapkamer beschikken over vaste kasten. Badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Op de overloop is nog een technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.

Verdieping II:
Over de eerste en over tweede verdieping kan worden gezegd dat de overloop heerlijk ruim is. Op de bovenste verdieping zijn nog een tweetal slaapkamers van 13 en 14 m2. Daarnaast is er de nodig bergruimte en hier is ook het centrale stofzuigersysteem geplaatst.

Indeling kantoor-praktijk:
Het kantoor heeft twee verdiepingen en een eigen entree, bereikbaar van de straat. Zowel de begane grond als eerste verdieping zijn ook vanuit het woonhuis te bereiken. Het kantoor is gelijktijdig met de woning gebouwd.

Entree – hal met toilet en trapopgang naar de verdieping. Werk – woonkamer met eveneens een volledige glazen pui met deur naar de tuin.

De verdieping is een grote ruimte van 31m2 met aan de achterzijde een balkon. Deze ruimte kan ook eenvoudig worden opgedeeld in meerdere kamers indien hier behoefte aan is.

Kortom een zeer uniek en royaal familiehuis met de uitstekende mogelijkheid om wonen – werken te combineren of wellicht in de combinatie van wonen – mantelzorg.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 889.000 kosten koper
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Herenhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
258 m2
Overige inpandige ruimte
31 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
21 m2
Externe bergruimte
17 m2
Perceeloppervlakte
666 m2
Inhoud
1.010 m3

Indeling

 

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, rookkanaal

Energie

 

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

 

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

 

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Aangebouwd steen

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert