De Vuurjuffer 14, 9766PX EELDERWOLDE

Woonopp.

164 m2

Perceelopp.

573 m2

Omschrijving

Deze nog zeer jonge villa in de Rietwijk van Eelderwolde is een prachtig voorbeeld van innovatief en duurzaam wonen. Er is zichtbaar nagedacht over hoe een woning als deze optimaal te gebruiken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het wonen op de begane grond maar ook deels op de etage van waar er een schitterende zichtlijn richting de Onlanden is ontstaan. Een uitgestrekt natuurgebied waar u binnen enkele minuten naar toe wandelt. Niet alleen ligt de natuur op deze woonlocatie aan uw voeten, de Grote Markt van Groningen bereikt u in circa 15 fietsminuten.
Daar komt bij dat de energiezuinigheid een groot pluspunt van dit huis is dankzij onder meer driedubbel glas, een luchtwarmtepomp, een zonneboiler en 15 zonnepanelen. Voor de warme zomerdagen overigens is de vloerverwarming om te zetten in vloerkoeling waarmee ook in die zin aan extra comfort is gedacht. Verder is er bij het ontwerp meer dan handig omgegaan met fraaie schuifdeuroplossingen, diverse hoekjes om je even terug te trekken of rustig te werken en vooral heel veel daglicht.

Het perceel grenst aan het water maar als onderdeel van het ontwerp van het huis is een kleiner deel van de tuin afgeschermd met een houten omheining waardoor een intieme en privacyrijke patio is ontstaan.

Dit is in alles een uniek vormgegeven huis met een uitstraling die past bij de huidige tijd. Zoekt u een huis op de overgang van stad naar ommeland, een huis dat net even anders is dan alle anderen dan bent u hier aan het juiste adres!

Bijzonderheden:
- Ontworpen door Dutch Design Award winnende architect.
- Tuinontwerp voor patio en omliggende grond is aanwezig.
- Oplaadpunt elektrische auto aanwezig.
- Er mag naar wens nog een steiger aangelegd worden.
- Zeer goede ontsluiting richting A7/A28.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie