De Waterjuffer 37, 9766PW EELDERWOLDE

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

358 m2

Omschrijving

Landelijk wonen in een nagenoeg nieuw huis (2016) aan de rand van natuurgebied De Onlanden met Groningen vlakbij en een achtertuin met terras grenzend aan het water? Dat kan! Deze helft van een dubbel -gebouwd in een jaren '30 retrostijl- komt nu te koop omdat de bewoners verder op in deze wijk -Rietwijk- een vrijstaand huis gaan bouwen.

Rietwijk maakt onderdeel uit van Ter Borch en behoort officieel tot Drenthe maar gevoelsmatig is het onderdeel van de stad Groningen: ook wel de 'Hamptons of Groningen' genoemd. De huizen liggen op eilandjes aan de rand van het plangebied en worden omgeven door smalle dijkjes, brede sloten en rietoevers. Dit huis ligt vrijwel aan het eind van een doodlopende rustige straat.

Indeling:
Grote oprit voor het huis met plaats voor meerdere auto's.
Entree aan de zijkant met 'halve' carport. Hal met toilet, meterkast en de trap naar boven.
Grote living van circa 60 m² met het zitgedeelte aan de voorzijde en de woon/eetkeuken aan de achterzijde. De keuken is U-vormig ingericht en voorzien van een vaatwasser, inbouwkoelkast, inductiekookplaat met afzuigunit, heteluchtoven en composiet werkblad. Naast de keuken in de achterkamer is plaats voor een grote eettafel, hier vindt u ook de openslaande deuren naar de tuin. Via de keuken kunt u binnendoor naar de garage. De garage is nu afgewerkt en ingericht als grote berging/bijkeuken (geïsoleerd, gestucte wanden en afgewerkte vloer) hier staan nu de fietsen, de wasmachine/ droger en stellingkasten. Aan de voorzijde grote dubbele deuren dus ook prima te gebruiken als garage.

Eerste verdieping: lichte overloop, drie slaapkamers van resp. circa 10, 11 en 16 m². Moderne en complete badkamer met groot duo-ligbad, inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: grote multifunctionele ruimte van circa 30 m² met twee dakramen. Nu is het in gebruik als werkplek, logeerruimte en kastenruimte/berging. Verder vindt u hier ook de cv-ketel opstelling.

Bijzonderheden:
- perceeloppervlak circa 358 m²;
- woonoppervlak circa 170 m² inclusief de garage/bijkeuken;
- bouwjaar 2016;
- goed geïsoleerd, energielabel A;
- inclusief 8 zonnepanelen;
- inclusief waterontharder;
- grote oprit aan de voorzijde voor meerdere auto's + plaats voor een zitje/ picknicktafel;
- leuk aangelegde achtertuin met zonneterras bij de openslaande deuren én heerlijk terras -iets lager gelegen- aan de waterzijde met de ondergaande avondzon en prachtig uitzicht naar het natuurgebied De Onlanden.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie