Diepswal 8, 9351TA LEEK

Woonopp.

180 m2

Perceelopp.

1.230 m2

Omschrijving

Op een fraaie plek aan het Leekster Hoofddiep gelegen sfeervol landhuis op een ruim perceel van 1230 m2. De ligging van het huis combineert vrij wonen in de nabijheid van de vele voorzieningen die in de directe omgeving aanwezig zijn. Het landhuis heeft een praktische woonplattegrond en is altijd met veel zorg bewoond en onderhouden.

De besloten achtertuin biedt volop ruimte en privacy, is mooi aangelegd met een groot terras bij het huis en een veranda – berging achterin de tuin. In de tuin kun u volop genieten van de zon en heerlijk beschut zitten, zowel voor kinderen als ouders is het hier aangenaam vertoeven.

Leek en Tolbert bieden vele voorzieningen zoals scholen, winkels, sportverenigingen en openbaar vervoer. Groningen en Drachten zijn binnen circa 15 autominuten bereikbaar. In de omgeving zijn daarnaast volop mogelijkheden tot ontspanning, het Landgoed Nienoord met zijn bossen en het Leekstermeer zijn in de nabijheid van het huis gelegen.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet, garderobe en trapopgang. De woonkamer is ruim en in het verleden vergroot door een tuinkamer – serre. Deze ruimte van 20 m2 is afsluitbaar van de woonkamer en heeft deuren naar de achtertuin. De woonkamer (52 m2) is voorzien van een haard, veel ramen en beschikt over een schuifpui bij de eetkamer naar het grote terras met avondzon.

De half open keuken van 9 m2 is in een landelijke stijl, voorzien van een hardstenen aanrecht en uiteraard alle denkbare inbouwapparatuur. Aansluitend is de bijkeuken met witgoed aansluitingen en een deur naar de garage – berging van 28 m2.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers en twee badkamers! De slaapkamers op de voorzijde zijn 12 m2 en hebben toegang tot een balkon. De ouderslaapkamer (15 m2) met vaste kasten heeft een eigen badkamer met ligbad/douche, toilet en wastafel. De vierde slaapkamer is gelegen boven de garage en is 28 m2 groot. Op de overloop is een tweede badkamer met toilet en douche. Op de slaapkamers zijn eigen wastafels aanwezig.

Verdieping II:
Vliering – bergzolder.

Kortom een heerlijk, goed onderhouden leefhuis op een prachtige plek nabij voorzieningen en uitvalswegen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie