Dilgtplein 3-a, 9751NJ HAREN GN

Vraagprijs

€ 450.000 kosten koper

Omschrijving

LET OP: VRAAGPRIJS BETREFT EEN VANAF PRIJS.

Heeft u er altijd al van gedroomd om een nieuw huis te bouwen die helemaal aan uw wensen voldoet? Op deze ruime kavel van 1.245 m² heeft u hier alle mogelijkheid toe.

Qua locatie zit u hier helemaal goed; hier kunt u rustig wonen met de vele voorzieningen van het geliefde dorp Haren nabij. In de omgeving vindt u vele voorzieningen, waaronder scholen (zowel basis- als middelbare), opvangmogelijkheden, etc. Tegelijkertijd fietst u in enkele minuten naar Groningen met haar bruisende binnenstad.

Het bestemmingsplan staat het bouwen van een riant huis toe, een moderne schuurwoning is bijvoorbeeld één van de mogelijkheden. Of de voorkeur nu uitgaat naar een strakke landschapstuin of een parkachtige bloementuin, alles is mogelijk. Dankzij de reeds aanwezige houtwallen en het groen rondom woont u meteen vanaf het begin beschut en lommerrijk. Daarnaast bestaan er extra mogelijkheden door de mogelijkheid van vergunningsvrij bouwen en het onderkelderen van het bebouwingsvlak.

De kavel is ontsloten via het Dilgtplein. Op de twee aangrenzende kavels aan de Kerklaan zijn reeds prachtige landhuizen gerealiseerd. Voor uitgebreide documentatie over het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan, de welstandsnota en de mogelijkheid voor vergunningsvrij bouwen, neemt u contact op met ons kantoor.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
N.v.t.

Downloads

Downloads

Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie