Dilgtweg 8, 9751NG HAREN GN

Woonopp.

195 m2

Perceelopp.

1.447 m2

Omschrijving

Een landhuis met alle gemakken in de buurt!

Dit markante landhuis met hoge gevels aan de voorzijde geeft zijn ware identiteit maar moeizaam prijs! Eenmaal binnen ervaart u een heerlijk gezinshuis met een speelse en soms ongrijpbare indeling. De verrassend ruime en heerlijk besloten kavel van 1447 m² biedt volop de mogelijkheid om te tuinieren, te ontspannen of te spelen, maar biedt ook uitstekende kansen om het huis op een tuingerichte wijze te vergroten.

De locatie is ideaal. Binnen tien minuten bereikt u op de fiets het centrum van Groningen en binnen 5 minuten bent u in Haren. Alle gemakken zoals winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. De tuin is voorzien van borders, een heerlijk zonneterras, diverse zitjes en volop (speel)gazon. Er is een aangebouwde garage aanwezig en een houten berging. De oprit is ruim en biedt plek voor meerdere auto’s.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet, garderobe en trapopgang. De living is heerlijk licht en ruim van opzet (60 m2) en heeft op de zuid – westzijde een markante erker met mooie zichtlijnen op de tuin. De living is voorzien van een open haard.

De keuken is op de achterzijde van het huis gesitueerd, feitelijk is het nu een eetkeuken waarbij de mogelijkheid aanwezig is om deze te vergroten zodat er een fraaie tuingerichte woonkeuken ontstaat. Vanuit de keuken is een provisiekelder bereikbaar.

Achterhal – bijkeuken met witgoed aansluitingen, technische ruimte en de aangebouwde garage.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers van 15, 14, 13 en 7 m2. De slaapkamers zijn deels voorzien van vaste kasten en wastafels, vanuit twee kamers is een balkon te bereiken. Op de overloop is een apart toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Verdieping II:
Middels vaste trap te bereiken volwaardige verdieping met 5de slaapkamer van 25 m2. De royale kamer beschikt over een grote kastenwand met daarachter nog extra bergruimte. Tevens is hier een tweede badkamer aanwezig met ligbad en dubbele wastafel.

Kortom een uitzonderlijk huis op een prachtige ruime kavel met volop privacy!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie