Dolomietstraat 50, 9743VD GRONINGEN

Woonopp.

161 m2

Perceelopp.

153 m2

Omschrijving

Groen en weids uitzicht hebben in Groningen? Dat kan aan de Dolomietstraat 50!

Deze moderne en ruim opgezette hoekwoning is gebouwd in 2008, onder architectuur van de Japanse architect Moriko Kira, en staat in de wijk de Eelderzoom. Met de fiets bereikt u binnen 15 minuten het centrum van Groningen. Heeft u liever groen en natuur? Het Westpark en het Roege Bos zijn op enkele wandelminuten verwijderd.
De woning is als doorzonwoning aan te merken, wat betekent dat de woning als licht ervaren wordt. Bovendien zijn veel faciliteiten in de directe nabijheid; scholen, winkels en sportgelegenheden allen op wandelafstand.

De woning heeft 3 woonlagen, beschikt over 4 slaapkamers, een royale woonkamer met open keuken, moderne badkamer, vloerverwarming op begane grond en badkamer en een parkeerplaats met carport.
U komt binnen aan de voorzijde van het huis die u naar de hal leidt. Hier bevindt zich ook het toilet met fontein. Één deur verder en u bent in de royale woonkamer. Deze kamer is ruim 50 m2 groot en is door de aanwezigheid van de vele ramen en terrasdeuren erg licht. In de woonkamer is ook de open keuken te vinden, welke voorzien is van moderne inbouwapparatuur. De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming. Door de terrasdeuren stapt u bij goed weer zonder enige moeite uw ruime tuin in.

Via de trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. Op deze etage bevinden zich 2 slaapkamers (17 en 10 m2) en de luxe en ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, twee gescheiden wastafels, toilet en vloerverwarming. De tweede etage beschikt over 2 extra slaapkamers (23 en 12 m2) en de technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. De grootste van beide slaapkamers beschikt bovendien over een erker met groot raam met als resultaat een fraai weids en panoramisch uitzicht.

Voor een goede indruk van de ruimte en indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden:
- Prettig ruim, modern en licht huis met 161 m² woonoppervlak
- Eigen parkeergelegenheid met carport aan de achtertuin;
- Houten berging in carport;
- Instapklare woning;
- Kindvriendelijke buurt;
- Groen en weids uitzicht aan de voorzijde!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie