Onnen
Dorpsweg 35c, 9755 PA

Woonopp.

84 m2

Licht en modern hoekappartement gelegen op de begane grond met zonneterras.

De Dorpsweg 35c maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit acht appartementen verdeeld over twee woonlagen. Het complex is gebouwd in 2007 en de appartementen zijn o.a. voorzien van een videofooninstallatie, mechanische ventilatie, vloer-, muur- en dakisolatie, dubbel glas en een cv-ketel. Het energielabel betreft een A. Ieder appartement heeft een eigen berging voorzien van elektra. Auto’s kunnen worden geparkeerd naast het complex. De Vereniging van Eigenaars is actief en de maandelijkse bijdrage bedraagt € 110, =.

Het rustieke dorp Onnen is gelegen tussen Haren en Zuidlaren, een omgeving die garant staat voor landelijk wonen met veel nabijgelegen natuurgebieden waar naar hartenlust kan worden gewandeld of gefietst. Voorzieningen zoals winkels zijn op korte afstand gelegen in het dorp Haren waar een uitstekende fietsverbinding mee is.

De indeling van het appartement is als volgt: Vanuit de afgesloten gemeenschappelijke hal is het appartement bereikbaar. De hal biedt toegang tot alle vertrekken waaronder de berging met cv-opstelling en mechanische ventilatie, het toilet met fontein, badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, spiegelkast, kast en wasmachine-aansluiting, slaapkamer met vaste kastenwand en ruime woonkamer met doorgang naar de moderne keuken. De woonkamer biedt fraai uitzicht over de Dorpsstraat. De moderne keuken is in 2018 vernieuwd en voorzien van inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. Het overdekte zonneterras, gelegen op het zuiden, is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken toegankelijk.

Kortom, zorgeloos wonen in een appartement dat voelt als een bungalow!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert