Groningen
Du Perronlaan 1, 9721 XD

Woonopp.

166 m2

Perceelopp.

810 m2

In de Wijert Zuid, in een parkachtige omgeving gelegen, heerlijk ruime Villa die alle woonfuncties op de begane grond heeft. Het huis heeft een markante uitstraling en oogt gesloten op de voorzijde, de achterzijde is daarin tegen open en volledig op het zuiden georiënteerd. De diepe en brede tuin is prachtig aangelegd en bied verschillende terrassen.

Het huis is gesitueerd op een perceel van 810 m2 en heeft naast een garage ook nog een vrijstaande schuur/berging. De straat is rustig, eigenlijk alleen maar bestemmingsverkeer en naast het parkeren op de eigen oprit is er ook nog voldoende parkeergelegenheid in de straat.

De stad is goed bereikbaar via de A7 en de A28. De Wijert Zuid, waarin het huis is gelegen, bevindt zich op ca. 15 minuten fietsafstand van de binnenstad. Groningen zelf biedt een zeer ruim winkelaanbod, leuke uitgaansgelegenheden, diverse opleidingsmogelijkheden, tal van sport- en recreatievoorzieningen en ook een ruim aanbod aan kunst en cultuur.

Indeling begane grond:
Entree – hal met trapopgang, garderobe, vaste kast en toilet. Speels ingedeelde woonkamer (51 m2) met haard en schuifpui en deur naar de achtertuin. Door de vele lage ramen is de lichtinval perfect en zijn er fraaie zichtlijnen richting de tuin. De gedeeltelijk open keuken is van alle gemakken voorzien en biedt toegang tot de bijkeuken, technische ruimte en de garage met voorgelegen carport.

Het huis is levensloopbestendig door de aanwezigheid van een riante slaapkamer van 24 m2 op de begane grond. Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer met ligbad, douche, toilet, bidet en dubbele wastafel.

Verdieping:
Overloop met aansluitend twee slaapkamers van 19 en 16 m2. De grootste slaapkamer heeft een inloopkast. Badkamer met wastafel, toilet en douche.

Buiten:
De tuin is prachtig aangelegd met terrassen, grote vijver en een eigen moestuin. Naast het huis is nog berging met overkapping, handig voor het tuingereedschap en de fietsen. Op het huis zijn 11 zonnepanelen geplaatst in 2017.

Kortom; unieke kans voor een levensloop bestendig huis op een rustige en prachtige locatie!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert